Hitra kino har problemer med å få vist storfilmen "A star is born" - nå prøver de til igjen og håper å finne feilen før visning.

Problemer med filmvisningen på kinoen

«A star is born» gikk helt i stå – igjen

Publisert: 22. oktober 2018 16:05. Sist oppdatert: 22. oktober 2018 16:05

Del på sosiale medier:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Storfilmen "A star is born" går sin gang på norske kinoer. Også her på Hitra, men for tredje gang gikk filmen helt i stå sist søndag. Kultursjef Omar Pleym lover at de jobber med saken.
- Vi har ikke opplevd tilsvarende problemer med noen av de andre filmene vi har vist på kinoen, så dette er en ny og ukjent feil svarer han da Hitra24 spør om saken mandag.

Annonser

Fikk ikke til å vise hele filmen – nok en gang

– Dessverre opplevde vi igjen problemer med den samme filmen som ble vist forrige helg, «A Star is Born», innrømmer kultursjef Omar Pleym litt oppgitt til Hitra24.

Halvveis ut i filmen var det stopp for filmen, og de som kom for å prøve atter en gang etter at den også stoppet på premieren her ute måtte dra hjem uten å få med seg slutten. Flere hadde møtt opp for å prøve igjen etter at den også gikk i stå sist helg.

– Problemet er en korrupt fil, som gikk i stå selv etter at vi hadde fått en ny kopi av filmen, forteller kultursjefen. Det jobbes med å finne ut hva feilen skyldes i hele dag, sier Pleym.

– Vi har ikke opplevd tilsvarende problemer med noen av de andre filmene vi har vist på kinoen, så dette er en ny og ukjent feil.

Nå jobber kinoen med å finne feilen å få filmen oppe å gå på skikkelig vis igjen. De jobber med å finne hva som er årsaken, samt sjekke ut at den skal fungere for en neste framvisning, allerede på onsdag håper Pleym.

Ber om forståelse fra publikum

Hva skal publikum gjøre nå Pleym, flere har jo prøvd å få sette denne filmen to ganger allerede?

– De som har kjøpt billetter på internett trenger ikke å gjøre noe, beløpet vil bli tilbakeført til den kontoen kjøpet er gjort fra, sier Pleym.

– De som derimot har kjøpt billetter kontant eller med kort på biblioteket eller kinokiosken ber vi henvende seg til biblioteket, og fyller ut et skjema for tilbakebetaling av billettutgiftene der.

Det blir litt ekstra belastning for de som har kjøpt billett på denne måten, men han håper på forståelse for at det er lite annet de kan gjøre akkurat nå. Omar Pleym ber om at de som har kjøpt billett med kort eller kontant tar med billetten og kontonummeret de vil ha overført pengene til.

– Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil være mulig å bruke billetten på en annen film, forklarer kultursjefen. Billettene må altså byttes inn, sier Pleym som håper alt skal være i orden til onsdag, og at alle da skal få med seg hele filmen.

 

Annonser

Les også