"Åkerbowl" som er laget fra Åkerblå tok det lengste stikket til slutt og ble regionmester i bedriftsbowlingen i Hitra bowlinghall. Nina Antonsen var lagleder og kunne ta med den gjeveste pokalen hjem til Frøya. De ivrige bowlerne er; Daniel, Fredrik, Erik og Odd Helge.

Årets mester i bedriftsbowling kåret

Åkerbowl veltet flest kjegler og ble regionmester

Publisert: 6. november 2018 7:00. Sist oppdatert: 14. januar 2019 15:45

Del på sosiale medier:

  • 13
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

I høst har seks bedriftslag fra Hitra og Frøya kjempet om å dra i land seieren som regionmester i bedriftsbowling. Gjennom flere torsdagkvelder har de trillet bowlingkule etter bowlingkule for å velte de ti kjeglene lengst framme på den smale bowlingbanen. Sist torsdag kunne heder og ære tildeles årets vinner - "Åkerbowl".

Annonser

De som deltar har det veldig artig

Hallbestyrer Ann Kristin Kjerringvåg Willmann kan fortelle om ivrige bowlere i vennskapelig dyst. Denne høsten har hun prøvd å vekke til live bedriftsbowlingen med egne serierunder. Totalt be det seks lag som deltok, og det er nok plass til mange flere forteller Ann Kristin som satser på en ny vårserie til neste år.

– Det har vært fire runder der de har møtt i vennskapelig dyst og spilt serie. Her har det vært om å få overrende flest mulig kjegler og komme vinnende ut av hver omgang. Sist torsdag stod den gjeveste kampen om pokalen mellom to av lagene, «Åkerbowl» og Lerøy Midt, forteller Ann Kristin Willmann.

Her kunne Nina Antonsen som fungerte som lagleder for «Åkerbowl» innkassere seieren med sine gutter med seier 3-1 over Lerøy sitt lag.

Lerøy Midt kom på andreplass i årets bedriftsbowling, men måtte se seg slått av Åkerbowl i sluttspurten. For Lerøy Midt deltok: Daniel, Marek, Andrej og Rafael

– De som har vært med har hatt det veldig artig og dette er en sosial aktivitet som passer godt som vennskapelig dyst mellom bedrifter, og skaper godt samhold for de som deltar, sier Ann Kristin Willmann i Hitrahallen. Det er plass til flere så jeg oppfordrer flere til å benytte seg av dette tilbudet sier hun.

Hitrahallen vil prøve å dra igang en ny serie på vårparten, og  håper flere bedrifter både på Hitra og Frøya hiver seg rundt og blir med.

– Desto flere, desto artigere, mener Willmann som håper å se mange i bowlinghallen framover.

Annonser

Les også