Anders Jektvik hadde lagt plateslippet for sitt nye album til Byscenen i Trondheim. Her skapte han magi og en fullsatt sal avsluttet med allsang. Alle foto og videoreportasje Kim E. Jektvik

Se vår videoreportasje fra fredagens plateslipp

Anders Jektvik skapte magi på Byscenen

Publisert: 15. september 2018 9:41.

Del på sosiale medier:

  • 90
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hitras populære artist Anders Jektvik ga nylig ut sitt nyeste album "Kjøtt i Mørket". Fredag var det duket for stort plateslipp på Byscenen i Trondheim. En fullsatt sal tok i mot Anders med åpne armer. Til slutt sang hele salen med før det ble signering og selfies for publikum. Se vår videoreportasje der Anders også forklarer forskjellen på "Kjøtt i Mørket" og Kjøtt i mørke.

Annonser

Gode kritikker

Adresseavisens anmelder Ole Jacob Hoel mente dette var Jektviks beste plate så langt. – Det er kanskje ikke så musikalsk apetittvekkende å bruke en middagsrett som tittel på et album. Og litt rart å feilskrive retten «Kjøtt i mørke» som «Kjøtt i mørket» – men kanskje den overførte betydningen blir sterkere gjennom å bruket mørket i bestemt form, skrev Hoel i sin anmeldelse i Adressa. Før konserten forklarer Anders selv hva forskjellen er og hvorfor det ble slik.

Fullsatt Byscene

Fredag kveld samlet han alle sine tilhengere på Byscenen og dette er starten på hans turne. Her er det stemningen, ikke kjøttsausen, som er mørk: En bit kjøtt i mørke(t), marinert av morrakvest og skam, som Hoel  beskriver plata. På scenen blir det enda tydeligere der han får kontakt med et publikum tett på. 

Se vår videoreportasje med musikkglimt og intervju med Anders

[fvplayer src=»https://www.youtube.com/watch?v=bhxYC2Z6QSs&feature=youtu.be»]

Videoreportasjen er gjort av vår videoreporter Kim Edvin Jektvik/Videomagi.

Anders er mer rockete enn tidligere, søker stadig nye farvann og er en mester på gitar. Slik sett fenger hitterværingen et stadig større publikum.

 

Annonser

Les også