Daglig leder Robert Hermanstad gjør klart for å åpne dørene på Skuta restaurant i Børøysundet. Åpningsdagen ble utsolgt på under ett døgn.

Hele bygda gleder seg over liv og røre i Børøysundet igjen

Åpningsfesten utsolgt på under et døgn

Publisert: 27. februar 2019 20:37. Sist oppdatert: 8. mars 2019 9:06

Del på sosiale medier:

  • 163
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

-Dette er fryktelig artig og spennende! sier daglig leder ved Skuta Restaurant og Børøysund drift, Robert Hermanstad. De la ut påmeldingen for sin åpningsfest 16.mars, i går, og arrangementet ble utsolgt på under et døgn.

Annonser

-Interessen og entusiasmen er overveldende. Det gikk ikke mange minuttene fra jeg la ut arrangementet i går, til bordbestillingene begynte å strømme på, sier markedsansvarlig for Ansnes Brygger og Skuta, Venke Glørstad.

I dag måtte de motvillig sette stopp for flere påmeldte.

Prøvesmaking av menyen

16.mars holder de prøveåpning på Børøysund med buffet der gjestene får smake på rettene som blir å finne på årets sommer-meny.

Torleif Strøm i utleierselskapet er svært fornøyd med at at daglig leder Robert Hermanstad er klar for åpningsfest. Væreier og spinn-off-propell Ola Sirius Skjåk-Bræk gleder seg over å åpne enda et nytt spisested i øyregionen.

– Noen har snakka seg sammen og bestiller bord til 10-15 personer sammen, andre går ut to-tre og sier de gjerne sitter sammen med andre slik at vi får plass til flest mulig folk. Både lokalbefolkning og hyttefolk er representert og ung som gammel, smiler Glørstad.

-Vi har telt stoler og bord for å se hvor mange vi kan ta imot,  men vi skulle vel ha bygd på restauranten for å imøtekomme interessen, ler Hermanstad.

De to syns det er stas at lokalbefolkningen viser slik glede over at plassen de har savna mens den har vært stengt nå åpner igjen.

-Folk som ringer og skriver er så positive og gleder seg sånn til dette! Det er veldig artig og inspirerende for oss som skal starte opp.

Fortsatt mulig å bli med på festen

Selv om det ikke er ledige plasser på buffeten, er det fortsatt mulig å få med seg deler av åpningsfesten.

-FraMor kommer og spiller på kvelden, og da åpner vi for flere festdeltagere. Men du skal ikke se bort ifra at det blir fullt her også, så det kan være lurt å være ute i god tid, sier Hermanstad.

Nå skal stolene ned og bordene fylles opp med entusiastiske naboer fra 18 til 102 år. Hele bygda gleder seg over at det blir liv og røre på Børøysund Marina igjen.

– FraMor er to gladgutter som har spilt mye på Ansnes og som lager masse liv. Nå syns de det er stas å få bli med åpningen når vi starter opp drift på et nytt sted. De har skrevet et par Ansnes-sanger før, kanskje blir det en egen sang for Skuta også,  smiler Glørstad.

Nå gleder de seg til åpningsfest og til sesongen starter for fullt fra påske og utover sommeren.

Annonser

Les også