FORNØYD: Daglig leder Danijela Jeremic er godt fornøyd med at Lotus Klinikk fyller 10 år på fredag.

Lotus Klinikk fyller 10 år

– Av og til er jeg ikke klar over hva jeg har skapt

Publisert: 19. februar 2019 15:00.

Del på sosiale medier:

  • 519
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

På fredag fyller Lotusklinikk 10 år. - Vi feirer med både kaffe, kaker og gode tilbud til våre kunder, smiler daglig leder Danijela Jeremic.

Kraftig vekst i 10 år

– På fredag blir hjertebarnet mitt 10 år, smiler Danijela.

Det er stor kontrast fra nå til hvordan det var for 10 år siden. I 2009 var Danijela den eneste som jobbet på klinikken med opptil 5 massasjer om dagen. Med to avdelinger på Hitra og Frøya er de i dag 5 ansatte, 2 vikarer og 3 samarbeidspartnere.

– I dag har vi alt fra frisør, fysioterapi, spa, negledesign, healing, botox, solarium, Roede-kurs og mye mer. Vi dekker alt det som er i de største byene, og kvaliteten er like bra, om ikke bedre

Feirer med kaffe, kaker og spennende tilbud

–  På fredag holder vi åpent 10-17 og serverer kaffe og kaker. I tillegg kjører vi på med mange spennende tilbud.

Takker hitterværingene

– Jeg er takknemmelig for at hitterværingene er så flinke til å bruke oss. Vi feirer for å markere jubileumet og takke våre kunder for at de bruker oss. I dag har vi alt fra 6-10 kunder per dag, noe vi er godt fornøyde med.

– Av og til er jeg ikke klar over hva jeg har skapt

– Jeg synes at de siste 10 årene har gått meget fort og har vært veldig lærerike. Jeg var veldig heldig med at det hele tiden gikk fremover, og det er jeg takknemmelig for. Jeg er veldig stolt over livsverket mitt, forteller en stolt Danijela, og innrømmer at planen fremover er å utvide enda mer.

Les også