Turid Meland kunne heve den store sjekken denne uka etter at hun vant toppgevinsten hos Radio Trøndelags radiobingo tirsdag 19. mai

Turid kunne hente toppgevinsten

Bingo-butikken med nye 100.000 til lykkelig vinner

Publisert: 26. mai 2020 14:17. Sist oppdatert: 27. mai 2020 8:16

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

For andre gang på noen måneder kunne butikksjef Bård Bagøien i Coop Extra i Fillan dele ut toppgevinsten til Radio Trøndelags radiobingo. Forrige tirsdagskveld slo lykketallet inn for den glade vinneren, Turid Meland, som denne uka mottok sjekken på 100.000 kroner og blomster fra Anne I. Leinum som er bingoansvarlig i Radio Trøndelag.

Annonser

– Det var veldig morsomt å få inn lykketallet forteller Turid Meland som jevnlig bruker tirsdagskveldene med å følge med på bingokupongene som hun kjøper på Coop Extra.

Denne tirsdagen var det andre gangen siden november i fjor at toppgevinsten gikk inn, og ekstra rtig var det at det er en vinner fra Hitra igjen forteller daglig leder Thomas Küverling i Radio Trøndelag.

– Jeg følger med via nettradio på pc-en min, forteller Turid. Da får jeg både høre og se tallene som dukker opp etter hvert, og ekstra mange sommerfugler ble det i magen da jeg skjønte at jeg hadde fått full klaff på kveldens lykketall og da jeg ringte opp Anne i Radio Trøndelag fikk jeg bekreftet at jeg var eneste vinner og tok inn hele toppgevinsten, smiler Turid, som ikke har rukket å sjekke kontoen ennå, men Anne Leinum forsikrer om at pengene allerede er overført til kontoen hennes.

På bildet fra venstre til høyre : Anne I.Leinum (Bingoansvarlig i RADIO Trøndelag), Bård Bagøien ( butikksjef Coop Extra), Turid Meland, vinneren av lykketallspotten.

Det nye Verdal’n

Tidligere har jo Verdal vært kjent som en vinnerkommune i Lotto. Nå ser det ut som Hitra fortsetter med samme rolle i Radiobingoen. Det er mange hitterværinger som kjøper bingokuponger på butikken forteller Bård Bagøien i Coop Extra, i det han fornøyd kan henge opp plakaten som forteller at butikken har hatt to glade vinnere på 100.000 på kort tid.

For å nå stadig nye tilhørere utvider Radio Trøndelag FM-nettet sitt med en ny sender nettopp på Fillan på Hitra, forteller Küverling.

– Vi i Radio Trøndelag synes det er morsomt å utbetale store summer, hver uke har vi den høyeste enkeltpremien blant alle radio-bingoer i landet med 7000,- kroner i siste trerekker. Hittil i år har vi utbetalt over 750 000,- kroner til våre bingospillere sier han til Hitra 24.

Butikksjef Bård Bagøien i Coop Extra kan henge opp plakaten som viser at to av hans kunder har kjøpt vinnerkupongene hos ham de siste månedene.

Ekstra hyggelig er det når Lykketallspotten blir utbetalt. 100 000,- kroner er mye penger og kommer godt med for de fleste. Forrige gang var det Aslaug Solberg på Sandstad som stakk av med lykketallspotten.

Turid Meland synes det er en hyggelig tidsfordriv å holde på med om tirsdagskveldene der hun sitter i stua hjemme på Blåfjell.

– Det er flere venner av meg som prøver dette, og det viser seg jo at vinnersjansene er store også, smiler den lykkelige vinneren, Turid Meland som nok sjekker kontoen ekstra godt i dag.

Vi gratulerer så mye.

 

Annonser

Les også