Knarren har rigget seg for ei stor musikkhelg og øl-festival

Det kan bli ei fuktig helg på øl-festival

Publisert: 10. august 2018 12:16. Sist oppdatert: 10. august 2018 12:16

Del på sosiale medier:

  • 42
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

I mange måneder har Knarren forberedt seg på denne helga, med øl-festival og to av norges store band på bryggescenen som er rigget for helga. I kveld spiller CC Cowboys og lørdag kommer selveste Hellbillies til Knarrlagsundet. Knut Ranum på Knarren Brygge har sørget for regnponchoer for de som kommer. - Været skal ikke hindre oss, vi har alt klart sier han bare timer før det braker løs og regnet fosser ned.

Annonser
Foto: Hellbillies stiller opp på Knarren lørdag kveld igjen. Nå håper bare arrangøren regnet trekker seg tilbake igjen. Foto: Cornelius Poppe NTB/Scanpix

Dårlige meldinger

Knut Ranum tittet tidligere utover sundet for å lete etter sommerens festivalvær.

– Vi kjører på som normalt forteller Ranum fredag formiddag. Vi har jo stor kapasitet i ølteltet og inne i pergolaen. Vi ser selvsagt at været gjør sitt denne helgen men har tro på at det kommer folk likevel. Folket her ute er vant med vær, sier arrangørsjefen som selvsagt langt fra er fornøyd med at slusene har åpnet seg denne helga.

– Vi har rigget til «Ågescenen» som er gigantisk. Totalt har vi hittil solgt 496 billetter,  så konserter blir det, regn eller ikke. Det er forøvrig heldigvis meldt bedring til imorgen da Hellbillies skal på scenen, så vi håper folk stiller opp uansett sier Ranum, som har hatt mange store arrangement i Knarrlagsundet denne sommeren, men denne gangen er nok ikke været på hans side.

CC Cowboys kommer fredag

I kveld er det CC Cowboys som skal innta den store utescenen. De har i 28 år vært garantister for norsk rock av ypperste  kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten. I juni ga bandet ut sitt ellevte studioalbum “PERFEKT  NORMAL”. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det  direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. For denne fikk de mange gode anmeldelser.

Musikken har nok de fleste hørt gjennom radio eller konsert tidligere og i kveld skal de spille låter fra hele sin artistkarriere, så her skal ingen gå skuffet hjem lover bandet. Så får vi se om de klarer å spille unna litt av regnbygene som driver innover i Trøndelag, men en trivelig kveld skal det uansett bli lover Ranum hos arrangøren.

Hellbillies er tilbake på lørdag

Et av norges aller mest populære liveband Hellbillies er tilbake på bryggescenen igjen lørdag kveld. I fjor gjestet de også brygga og er tilbake igjen i år.  Hellbillies er rockegruppa som kommer fra Ål i Hallingdal og ble startet i 1990. Gruppen har gitt ut ti studioalbum og fire konsert- og ett samlealbum og de fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007. Det siste albumet deres, Søvnlaus, kom ut i 2016. Lørdag kan du igjen stifte bekjentskap med det populære bandet igjen i Knarrlagsundet.

Variert program ellers også

Ellers er det rigget telt på området og som seg hør og bør er det ølsmaking og hornmusikk med det faste ompa-orkesteret i ølteltet. Den kjente partymusikeren Petter Wavold inviterer til både vorspiel og nachspiel under begge dagene.

 

Annonser

Les også