Hitra Frp stiller med disse tre på topp til høstens kommunestyrevalg. Fra venstre: 1. Tom Skare 2. Bjørg Reitan Bjørgvik og 3. Geir Samdahl.

Nok et parti klar med lista for høstens valg

Disse tre topper FrP-lista til høstens kommunevalg

Publisert: 7. februar 2019 9:59.

Del på sosiale medier:

  • 24
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hitra Fremskrittsparti har valgt kandidater til høstens kommunestyrevalg og både Tom Skare og Bjørg Reitan Bjørgvik som sitter som partiets faste representanter i dag tar gjenvalg. Med seg på tredjeplass har de fått med seg Geir Samdahl på det endelige listeforslaget.

Annonser

Lokalpartiet stiller med ei liste med 11 kandidater som har sagt seg villig til å gjøre en innsats.

– Vi er veldig fornøyd med at Tom Skare har sagt seg villig til å stå som listetopp, forteller Bjørg Bjørgvik som er partiets lokallagsleder. Tom har sittet i kommunestyret i 12 år når denne perioden er over og har bred erfaring fra både formannskap og hele den kommunale driften.

Bjørgvik som også sitter som studieleder og styremedlem i Fylkespartiet stiller til gjenvalg på partiets andreplass.

– Vi håper vi kan få inn tre faste representanter ved høstens valg, og vi er alle veldig opptatt av å utvikle Hittersamfunnet til en fortsatt god plass å bo og jobbe, sier Skare.

Viktige saker

Det er mange saker partiet vil løfte fram i valgkampen og som vil være viktig i neste periode. Før jul lanserte Skare tanken i kommunestyret om det ikke var på tide å se på deling av barne- og ungdomsskolen i Fillan. Det er derfor bra Ap også vil ta denne diskusjonen nå, mener de tre toppene i partiet.

Ellers er viktige saker å få markedsført og utvikle næringsarealene på Jøsnøya sammen med Sandstad som et trafikknutepunkt. Samferdsel og kommunikasjon er andre viktige tema som partiet vil prioritere. Det er viktig å opprettholde et godt reisetilbud med Kystekspressen, og ikke minst få på plass bestillingsruter ut til de ulike grendene så folk kan benytte seg av kollektivtilbud på en lettvint måte.

Fremskrittpartiets valgliste er slik etter nominasjonsmøtet:

1. Tom Skare, Melandsjø (1959)
2. Bjørg Reitan Bjørgvik, Kvenvær (1950)
3. Geir Samdahl, Dolmøy (1976)
4. Roy Prol, Hestvika (1971)
5. Ronny Bergvik, Fillan (1975)
6. Bjørn Morvik, Dolmøy (1961)
7. Heidi Furuvik, Knarrlagsund (1968)
8. Atle Andreas Thomassen, Sandstad (1988)
9.Carina Lervik, Fillan (1975)
10. Harald Lian, Fillan (1973)
11. Håvard Heggvik, Knarrlagsund (1967)

Annonser

Les også