Fram til fredag kan du forhåndsstemme på biblioteket på Fillan og rådhuset. Ordinært valgting i grendene er mandag, men den som ikke har anledning da kan også avgi stemme på rådhuset søndag.

Her kan du stemme på Hitra

Du kan avgi stemme både søndag og mandag

Publisert: 5. september 2019 10:14.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Kjell Roar Sæther i Hitra kommune minner om at det er ordinært valgting både søndag og mandag på Hitra. For de som ikke har anledning til å komme til sitt lokale stemmested, er rådhuset i Fillan åpent på søndag for alle stemmeberettigede i Hitra kommune. Det meldes at det er mange som har benyttet seg av å forhåndsstemme ved biblioteket eller rådhuset, og forhåndsstemmingen avsluttes fredag kl 15.

Annonser

Hitra kommune har i år søndagsåpent valglokale i Hitra rådhus i Fillan mellom klokka 12 og 18 i tillegg til den ordinære valgdagen mandag.

– Alle som er manntallsført i Hitra kommune, inklusive den delen av Snillfjord kommune (Sundlandet krets) som sammenslås med Hitra, kan stemme ved valglokale på rådhuset denne dagen, forteller Sæther i Hitra kommune.

De øvrige valglokalene holder bare åpent på valgdagen mandag 9 . september og valglokalene åpner klokka 10 og holder åpent fram til 18.30. På rådhuset i Fillan stenger valglokalet på mandag klokka 20 for de som er etternølere. I de ulike valgkretsene er det i tillegg til Rådhuset følgende stemmesteder: Strand oppvekstsenter, Barman oppvekstsenter, Melandsjø omsorgssenter, Knarrlagsund oppvekstsenter, Kvenvær oppvekstsenter og Hemnskjel oppvekstsenter.

Kjell Roar Sæther i kommunen oppfordrer alle til å benytte stemmeretten ved kommunevalget og årets fylkestingsvalg. Husk å ta gyldig legitimasjon når du skal avgi stemme, dette kan være bankkort, førerkort eller pass. Det tilsendte valgkortet er det også fint om du tar med, men det er ikke nødvendig når du skal stemme. Legitimasjon er derimot nødvendig.

 

Les også