- Dette blir tidenes julegave. Jeg har aldri vunnet så mye før.

Fikk lykketallet på Radiobingo og hanket inn jackpotten på 100.000 kroner

Publisert: 20. november 2019 0:47.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

En dame fra Hitra var den lykkelige vinneren av tirsdagens radiobingo i lokalradioen Radio Trøndelag. Og da hun slo til med lykketallet 56 gikk toppgevinsten inn med hele 100.000 kroner.
- Joho, det er snart jul, sa vinner Aslaug Solberg fra Sandstad da hun fikk bekreftet at hun var den eneste med full pott da lykketallet slo inn.

Annonser

Kjøpte blokka på Coop Extra

Det er lokalradioen Radio Trøndelag med base i Stjørdal som hver tirsdag kveld kjører sin populære radiobingo. De selger bingoblokker på ulike butikker rundt i hele Trøndelag forteller redaktør Johannes Aarmo i lokalradioen torsdag kveld etter at han kunne gi den glade beskjeden om at det denne kvelden var full klaff for en lytter fra Hitra.

Det var Aslaug Solberg fra Sandstad som fulgte med radiobingo på nettradioen etter at hun kjøpte seg ei bingoblokk på Coop Extra i Fillan på lørdag. Det skulle vise seg å bli en skikkelig førjulsgevinst da lykketallet 56 slo til og hun kunne håve inn hele jackpotten som hadde ligget inne med en hovedgevinst på 100.000 kroner.

Det var et to nervepirrende minutter etter at Aslaug ringte inn og varslet om at hun hadde fått bingo etter dette lykketallet. Regelen er da slik at programlederen må vente i to minutter for å høre om det er flere som har fått bingo og premien må deles. Mens Aslaug holdt linja og ventet i spenning kunne hun fortelle at kupongen var kjøpt på Coop Extra. Torsdag kveld kunne hun juble extra høyt da programlederen kunne spille av fanfaren for hovedpremien.

– Hva skal du gjøre med gevinsten?, spurte programlederen som var like jublende som Solberg.

– Oho, det er jo snart jul, kunne en lettere sjokkert vinner på Sandstad juble, som fikk litt ekstra påfyll til julehandel og julegavekjøp i år. – Jeg har aldri vunnet noe slikt stort beløp før, forteller hun til Hitra 24 når vi kontakter henne etter at hun har fått summet seg litt.  Det føltes nesten som juleaften i kveld forteller hun.

Fra sorg til lykke

Aslaug fortalte at det hadde vært en tung dag i dag, da hun kvelden før hadde mistet katta si i en bilpåkjørsel. Så det hadde egentlig vært en trist dag. Men etter at programlederen telte ned de siste sekundene før tominuttene hadde gått ble det tross alt sorg snudd til glede. Det er ikke hver uke Radio Trøndelag får en vinner som får en slik premiesum, og programlederne synes det er like mye stas hver gang de kan få opp en slik heldig vinner forteller Aarmo i Radio Trøndelag.

Gevinsten er skattefri og du skal ikke se bort fra at Aslaug kan unne seg noe ekstra godt til jul dette året.

Radio Trøndelag er en av de mange lokalradioene som eksisterer og sender på fm-nettet. Den rekker ikke fram på fm-båndet til Hitra, men det er tydeligvis mange som lytter til denne radiokanalen på nettradio. Hver tirsdag kveld arrangerer de i tillegg radiobingo, som er en vesentlig inntekt for driften av radioen forteller Johannes Aarmo som ikke ser bort fra at det kan komme flere storgevinster før  julefeiringen slår til for fullt.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne forteller Aslaug Solberg tirsdag kveld, men nå gikk storgevinsten inn og det er nesten uvirkelig.

Vi gratulerer den heldige vinneren og regner med at det blir noen ekstra fine julegaver fra Sandstad i år.

Les også