Det er Dalpro som søker om tildeling av Medaljen for sine ansatte, og står for overrekkelsen. Medaljen tildeles av Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

I forkant av premieseremonien for «Det norske Måltid» var de ansatte og følge samlet i fellesskap og det var da daglig leder Ole-Morten Sørvig kunne starte med å hedre en av Dalpros egne ansatte, Arve Espeseth.

–  Arve er positiv, fleksibel, allsidig og god med mennesker, poengterer Sørvig i forbindelse med utdelingen. Han er en av de som har bygd opp DalPro til å være det det er i dag, så gratulerer Arve, sa han da han fikk diplom og medalje som et synlig bevis på at de alle setter stor pris på det arbeidet som er lagt ned i bedriften.

Etter Dalpros egen seremoni deltok alle representantene på festmiddagen i Stavanger og den påfølgende premieutdelingen til «Det Norske Måltid». her kunne daglig leder Ole-Morten ta turen opp på podiet for å motta den første tildelingen av «Årets Skaperpris», en pris som skal bidra til å utvikle Dalpro videre.

Vi gratulerer både bedrift og prismottaker. Vel fortjent.