Ragnhild Vollan Burø (th) går over i ny jobb fra høsten av men fungerer som daglig leder på hotellet fram til Stig Bremnes starter 1. september. Som ny hotellsjef kommer en hjemvendt hitterværing, Tone Janette Jørgensen (tv) tilbake til Hitra etter flere år bosatt i Trondheim.

Tar grep for å satse mer på restauranten

Flere endringer på Hjorten Hotell etter eierskifte

Publisert: 19. august 2019 11:37.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hotell Frøya har kjøpt Hjorten Hotell og vil overta driften av hotellet fra 1. september. Med eierskifte skjer det en god del endringer i ledelse og drift og Stig Bremnes som lir ny daglig leder fra september sier de vil satse mye på å gjøre restauranten til et godt tilbud for hitterværingene.
- Vi kommer med ny meny, gjør endringer på interiør og satser på å få et koselig og godt tilbud også til fastboende i tillegg til hotellgjestene sier en optimistisk Bremnes.

Annonser

Hotell Frøya har allerede gjort en del endringer og planlegger mer fra september når de tar over full drift og eierskap til det tre år gamle hotellet i Fillan. I 2018 starte Tor Johan Sagøy opp som daglig leder og Ragnhild Vollan Burø som salgssjef ved hotellet. Eierne valgte i sommer å gå i dialog med flere interessenter for salg og overtakelse av Hjorten Hotell og her var det til slutt Frøya Hotell som de fikk til en avtale med.

– Vi svært glad for at vi er kommet til enighet med Hotell Frøya, sa Atle Sivertsen som var styreleder i det gamle eierselskapet som hadde fått bygd opp det nye hotellet etter at Gjestehuset Hjorten brant ned for noen år siden.

–  Med dem som nye eiere og drivere, vet vi at vi har fått de beste, sa han etter at overtakelsen ble kjent. Og dette har vært viktig for oss, fordi vi ønsker at hotellet skal kunne videreutvikles av noen vi er trygg på vil klare det, til beste for våre ansatte og våre gjester.

Gjør endringer i ledelse og drift

Det er Stig Bremnes fra Hotell Frøya som overtar som daglig leder på hotellet i Fillan, og med seg som ny hotellsjef kommer Tone Janette Jørgensen. Dagens salgssjef Ragnhild Vollan Burø har takket ja til en ny stilling som markedsrådgiver hos regionavisa Hitra-Frøya fra høsten av og jobber sammen med de nye eierne om satsingen som gjøres ved hotellet nå.

– Vi har allerede startet samarbeidet med de nye eierne og ledelse, forteller Vollan Burø som fungerer som daglig leder fram til Bremnes overtar i september. Vi er godt i rute for blant annet å presentere en helt ny meny fra 1. september sier Ragnhild og Tone, som allerede  jobber tett sammen mot eierskiftet.

– Restauranten vil være satsingsområdet, sier Tone Janette Jørgensen. Vi vil presentere en helt ny meny og satse mer på temakvelder fremover. Det skal bli litt for enhver smak og vi er mottakelige for ønsker fra besøkende og brukere, forteller hun.

Tone er opprinnelig fra Fjellværøya og gift med Kenneth Jørgensen fra Melandsjø. Etter mange år bosatt i Trondheim og jobber der vender de nå begge nesa hjem til øyregionen, der Tone blir hotellsjef på Hjorten og Kenneth jobber i en spennende stilling hos Åkerblå.

Vil lage en koselig atmosfære og et godt tilbud til hitterværingene.

Stig Bremnes som overtar de daglige ledelse ved hotellet i Filla fra 1. september forteller at de nye eierne har store forhåpninger om å gi et bedre tilbud til restaurantgjester og selskaper. Det vil være et satsingsområde der erfaringen fra god drift ved Hotell Frøya vil komme godt med.

– Vi vil gjøre en del endringer på interiør i restauranten og gjøre den litt mer koselig å besøke, og sammen med vår satsing på en attraktiv og god meny skal vi gi hitterværingene en smak av Hitra de kan være stolt av. Vi vil også oppgradere toppetasjen og gjøre en del tilpasninger her slik at det vil bli mer egnet for selskaper og koselig stemning. Dette i tillegg til at det skal fungere som et flott møterom selvfølgelig sier en offensiv hotellsjef som har mange jern i ilden for tida.

Denne trioen med Valborg Bekken i spissen skal sørge for å få opp tilbudet på Hjorten Hotell i Filla slik de har gjort med Hotell Frøya. Til venstre står Stig Bremnes (mannen til Valborg) som blir ny hotellsjef i Fillan og bror Sigurd Bekken der alle kjenner hotelldrift etter mange års arbeid og suksess på Frøya.

– Vi håper de grepene vi gjør her etter hvert vil lokke hitterværingene hit til restauranten og puben slik at vi sammen gjøre dette til en attraktiv møteplass, sier Bremnes som sammen med kona Valborg Bekken har gjort Hotell Frøya til et av landets beste hoteller.

De ansatte på hotellet jobber nå for fullt sammen mot Toppidrettsveka, og det blir stor stas sier både den nye hotellsjefen Tone og Ragnhild som styrer skuta fram til Stig kommer for fullt om et par uker.

– Dette blir en flott mulighet til å vise frem den flotte øya vår, sier hotellsjef Tone Jørgensen og  Ragnhild Vollan Burø i det som er hektiske dager og uker framover.

Annonser

Les også