Flotte treningsforhold og stor aktivitet i Hitra idrettspark onsdag kveld. Nå blir det faste ekstratreninger hver onsdag fremover. Foto: Hitra fotballklubb

Hitra fotballklubb med ny ungdomssatsing

Førti ungdommer ønsker å bli bedre fotballspillere

Publisert: 8. november 2018 7:01.

Del på sosiale medier:

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Med flomlysene tent og fin høstluft trakk Hitra Fotballkkubbs nyeste satsing - Hitra Future, rundt førti ungdommer som har lyst til å bli bedre fotballspillere onsdag kveld. Med oppfølging av hver enkelt utøver og motiverte ungdommer gir klubben et ekstra tilbud til der de kan utvikle seg videre. Det skorter i alle fall ikke på interessen.

Annonser

Future Hitra

Det er Hitra Fotballklubb som står bak nok et positivt tiltak til lokale ungdommer. Alle jenter og gutter mellom 12 og 19 år i klubben tilbys en ekstra trening i uka, der de får individuell trening med dedikerte trenere.

– Vi krever at de som skal være med må være motiverte og inneha gode holdninger som fotballspiller krever klubben.

Det er klubbens egne trenere som stiller opp, og det er minst fire trenere på hver trening, slik at de får god tid til individuell oppfølging av den enkelte spiller, forteller klubbledelsen til Hitra 24 etter endt trening onsdag kveld.

Ikke noen problemer med rekruttering

På onsdagens første treningsøkt onsdag kveld var det enorm oppslutning med rundt førti ungdommer som ville prøve seg på dette. Framover skal de trene på basisferdigheter på teknikk med ballføring og pasning, skuddtrening og teknikker med dribling og forsvarsteknikk. Det er også lagt opp til egne keepertreninger.

Treningene foregår på det flotte anlegget Hitra idrettspark, og det er delt opp i flere baner der ungdommene får trene mye med ball.

Flott å se så stor aktivitet, både her og rundt i andre klubber på Hitra, det tyder på at det sosiale fellesskapet og treningsinnsatsen også bidrar med mye godt i lokalsamfunnet.

Annonser

Les også