Tommy Meland og Edvard Hjertås i TrønderEnergi rykker ut når det meldes strømstans uansett vær. Her ved en tidligere anledning.

Oppdatert kl 21.30: Må skifte en brent travers

Fortsatt strømløse på Innsida

Publisert: 2. januar 2019 19:35.

Del på sosiale medier:

  • 37
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

TrønderEnergi nett meldte i dag klokka 12.30 om at de hadde strømbrudd mellom Sandstad og Andersskogan. Da var det 408 abonnenter som var strømløse. Klokka 21.30 forteller informasjonsansvarlig Tore Wuttudal at de håper feilen skal være utbedret innen midnatt.

Annonser

TrønderEnergi Nett opplyser i ettermiddag at de fortsatt jobber med å rette feilen, men at de nå har påvist feilstedet som er mellom Olsvika og Hamn Sør.

Informasjonsansvarlig Tore Wuttudal i TrønderEnergi Nett forteller i kveld at de har funnet feilen i litt uframkommelig og vanskelig terreng. Det er tungt arbeid som de jobber med å rette i mørket onsdag kveld.

Informasjonsansvarlig Tore Wuttudal i TrønderEnergi Nett forteller i kveld at de har funnet feilen i litt uframkommelig og vanskelig terreng. Det er tungt arbeid som de jobber med å rette i mørket onsdag kveld,

– Vi har hatt folk ute i hele dag og det var litt vanskelig terreng der vi fant den siste feilen. Det er en avbrent travers på et mastepunkt som har forårsaket strømbruddet, og montører har jobbet med å skaffe til veie ny, få ned den gamle og bytte ut slik at vi kan få satt på strøm igjen, forteller Wuttudal som bekrefter at det fortsatt er 23 abonnenter som er strømløse i området.

– Dette er tungt arbeid, i vanskelig terreng som gjør at det tar tid, men utemontørene legger ned en formidabel innsats for å få utbedret skaden så fort som mulig forteller Wuttudal.

Annonser

Les også