FORNØYD: "Dette er kjempeartig", sier Bård Bagøien i Coop Extra Hitra.

Ny rekord lokalt, regionalt og på landsbasis

Gir tilbake 1 million kroner til kundene

Publisert: 12. februar 2019 11:57.

Del på sosiale medier:

  • 179
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

I disse dager betaler Coop Extra Hitra tilbake 1 million kroner i kjøpeutbytte til medlemmene. Aldri før har Coop hatt flere medeiere, og kjøpeutbytte har heller aldri vært større. Bonusene er samlet opp blant annet ved dagligvarehandel, hotell, bensin og strøm.
- Det er stor stas å kunne gi så mye tilbake til de trofaste kundene våre, sier en strålende fornøyd butikksjef Bård Bagøien på Coop Extra i Fillan.

Flere medlemmer

– Økningen skyldes blant annet flere trofaste medlemmer og mer handel. Man får heller ikke bonus på bare dagligvarer, men også på drivstoff, strøm, hotellovernattinger og mye mer. I det siste har det vært mer fokus på frukt og grønt, og det har gitt mer penger tilbake til medlemmene. Og det er kjempeartig, sier Bård Bagøien.

Økte omsetningen med 10 millioner

Det er ingen tvil i at det er full fart på Coop Extra i Fillan. Med 15-16 ansatte økte de i fjor omsetningen med hele 10 millioner kroner. Totalt i 2018 ble omsetningen på over 70 millioner kroner.

– Det er kjempebra. Vi har vokst veldig mye i det siste året, forteller Bård som innrømmer at det også er litt hardt å vokse så raskt.

– Etter sommeren begynner byggingen med å utvide butikken, og det er vi veldig spente på.

Får utbetalt over én milliard kroner

På landsbasis får 1,7 millioner nordmenn utbetalt et rekordhøyt beløp på over én milliard kroner. Og her er 189 millioner kroner fra Coop Midt Norge.

Er du Coop-medlem? Sjekk hva du får tilbake her.

Les også