Årets julegave til Snillfjord Motorklubb kom tidlig i år da Snillfjordordfører John Lernes (th) inviterte klubbleder Jan Rune Berdal på kontoret sitt tirsdag. Her var nemlig selvbeste julenissen i Jan Otto Fredagsvik skikkelse med en stor sjekk på hundre tusen til klubben. - En kjempestor overraskelse, forteller Jan Rune Berdal.

Stor sjekk til motorsportsklubben i Snillfjord

Gjensidige-nissen kom på hyggelig førjulsbesøk

Publisert: 19. desember 2018 9:08.

Del på sosiale medier:

  • 32
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Det er om å være snill og grei, så kanskje du får en fin gave fra nissen på julaften. Tirsdag kom julenissen på forskudd hos Snillfjord Motorklubb i skikkelsen til Jan Otto Fredagsvik.

Annonser

Gjennom sitt verv i Gjensidigestiftelsen var han på gavetokt i øyregionen og leder i motorklubben Jan Rune Berdal ble litt overrasket da han ble kalt inn til ordførerens kontor i full fart.

– Her dukka selveste nissen opp med tidenes førjulsgave, noe som gir oss enda bedre muligheter for å utvikle klubben i neste år, sier han i en kommentar.

Utrolig medlemsvekst

Snillfjord motorklubb  som har stor aktivitet på banen like ved Krokstadøra, der de har en flott crossbane,søkte i høst om 100.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen til mer utstyr til den svært aktive klubben. I løpet av året har de økt medlemstallet til over 200 medlemmer fra et stort omland, og det trenes og mekkes gjennom hele uka. Det var først nå nylig sesongen var over, da høstvær og snø satte en endelig stopper for årets sesong.

Det var Jan Otto Fredagsvik som kom fra Gjensidigestiftelsen med den rause gaven. Gammelordførern på Frøya sitter i juryen for gavefondet og etter å ha lest gjennom begrunnelsen for Motorklubbens søknad var det lett å plukke ut den som en av årets glade mottakere.

Les også: Klubben opplever en voldsom medlemsvekst

– De ønsket å fornye utstyret sitt, blant annet med å kjøpe inn kontainere for oppbevaring av egne motorsykler som de låner ut til de som ikke disponerer egne, forteller tirsdagens julenisse, Jan Otto Fredagsvik.

Leder i den lille, men store Motorklubben i Snillfjord er i jubelbrus etter at han mottok gavesjekken på 100.000 kroner på ordfører John Lernes kontor tirsdag.

– Vi i Snillfjord motorklubb setter stor pris på den storslåtte gaven fra Gjensidigestiftelsen. Det er et viktig bidrag for å nå våre hårete mål, for vi har virkelig satt oss litt hårete mål, sier mannen som organiserer mye av det i klubben, Jan Rune Berdal.

Snillfjord Motorklubb har satt en ny standard rundt tilrettelegging for nye utøvere som ønsker å prøve motocross, gjennom å få prøve seg på lånte sykler først. Her har klubben ordnet med alt utstyr som trengs for sikker kjøring, og det har blitt svært populært gjennom det siste året, men det krever mye.

– Å ha en såpass stor maskinpark som vi har, er en krevende øvelse vedlikeholdsmessig, fortsetter Berdal som ikke er ukjent med å ta et tak selv. Så vi ser derfor frem til å få på plass bedre verkstedfasiliteter. Det vil gi oss også nye muligheter rundt gjennomføring av blant annet mekkekurs for medlemmene våre, sier en oppglødd klubbleder som sprudler over av nye ideer.

Les også: Den beste sesongen i klubbens historie

 

Men med årets julegave i hendene håper han klubben også kan bli et sosialt treffpunkt utenom sesongen, og takker nok en gang den snille, gode julenissen Jan Otto som dukket opp. Bedre kan det ikke bli for den lille, store klubben i Snillfjord.

Med den overraskende, men rause julegaven mellom hendene håper klubbleder Jan Rune Berdal i Snillfjord Motorklubb de skal bli et sosialt treffpunkt utenom sesongen også. – For en liten klubb for oss betyr dette mye, og vi kan ikke få takket den snille og gode nissen Jan Otto nok for den fine førjulsgaven han kom med, avslutter den smørblide klubblederen.

 

Annonser

Les også