Her er den ivrige gjengen som drar i gang førjulsstemningen med julemesse i gymsalen på Fillan skole.

Til og med nissen tok seg en tur innom

Godt besøkt julemesse fortsetter søndag

Publisert: 18. november 2018 10:38.

Del på sosiale medier:

  • 59
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Jula nærmer seg og med den kommer det utallige julemesser og julemarkeder. Denne kreative gjengen med damer og herrer åpnet sin messe i gymsalen på Fillan, lørdag og fikk godt besøk. Til og med nissen tok seg en førjulsvisitt.
- Vi fortsetter med messeåpent fram til klokka 15 i dag forteller Betty Lervik, en av de ivrige bodselgerne. Vi har mange fine ting igjen, så bare ta turen innom er hennes oppfordring.

Annonser

Det var lørdag de ivrige håndverksprodusentene, og lokale aktørene hadde gått sammen om å arrangere en lokal julemesse. Tidligere har Kreativ Fritid, en sammenslutning, av flere av de lokale, hatt fast utsalg i Fillan i ledige lokaler på HitraTorget før jul. Etter at de ble fylt opp har de hatt enkelte helger åpent med sitt innholdsrike marked. I år har de fått med seg flere andre lokale aktører også, slik at de kan skape litt førjulsstemning.

Søndag fortsetter julemessa mellom klokka 11 og 15, så det er fortsatt mulighet for en god handel og en kopp kaffe

– Lørdag har det vært folk innom helt fra starten av, med et jevnt sig ut over dagen, forteller Betty Lervik som er en av de mange aktørene som har sin egen salgsstand. Og det har jo blitt en del julegaver som har blitt kjøpt også, virker det som sier hun.

Ellers er mange innom for å treffe andre bekjente og ta seg en liten kopp kaffe i førjulsstria, kanskje med Ellens nybakte tjukklefser som går unna etter hvert som hun lager.

Lørdag var selveste nissen innom på besøk, og han hadde det ikke travlere enn at han tok seg god tid sammen med folk som var i gymsalen, en liten pause i ei travel førjulstid er godt for nissen også virker det som.

De som deltar på messa er Kreativ fritid med: Judith Singsø, Lisa Akseth, Betty Lervik, Ingrid Lervik, Berit Inderøy, Oddrun Bekkvik, Kolbjørn Bekkvik og Lise Strøm. I tillegg har de fått med seg: Eva Hermanstad med Partylite. Per Dyrendahl med Tupperware. Elin Beate Helland med Perfect Home. Ellen Aanes Draagen med lefser. Heidi Merete Furuvik med Norwex. Hilde Lervik med Forever Living og Jan Eivind Skarsvåg med tennved.

Julemessa i gymsalen ved Fillan skole avsluttes på søndag klokka 15.

Annonser

Les også