Stian, Stian og Tine i styret for idrettslaget har sammen med andre Dolmøy-tilhengere malt klubbhus og anlegg gult før helgas store arrangement. Alle foto: Dolmøy IL

Deltar både under rulleskirennet og har egen cup denne uka

Gult er kult – Dolmøy idrettslag gjør klart for høstens store fotballcup

Publisert: 19. august 2019 13:23.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Kommende lørdag arrangeres barnas store fotballcup på Dolmøy Stadion. Idrettslaget på Dolmøya har pusset opp klubblokaler, tribuneanlegg og sørget for en fin gressmatte de siste helgene i en storstilt dugnadsinnsats der både foreldre og de aller yngste har deltatt.-
- Vi gleder oss til helgens Mowi-cup for de aller yngste og de aller meste begynner nå å bli klart til lørdag, forteller klubbleder Stian Vatn til lokalavisa.

I full gang med forberedelsene til MOWI-cupen

Forrige helg og denne helga har en effektiv dugnadsgjeng vært samlet for å shine og male klubbhus, stadion og tribuner. Dugnadsgjengen består av barn og voksne med tilhørighet til Dolmøy idrettslag.

– Vi har hatt flotte dugnadsdager med maling, sol, is og pølse – og litt fotball,  forteller klubbleder Stian Vatn.

Tilbake til husets originalfarge

Under sensommerens store dugnadsprosjekt har den ivrige dugnadsgjengen skiftet farge på klubbhuset også. Nå er det tilbake til den opprinnelige gulfargen slik det var da klubblokalene ble reist etter at de flyttet huset fra Flatåsen i Trondheim. Nå er den gale rødfargen dekt av gul farge, akkurat slik idrettslagets klubbdrakter er. Gult er kult på Dolmøya.

– Dugnadsgjengen har lagt ned en fantastisk stor innsats to helger på rad, og resultatet blir knallbra, sier Stian viser fram et stadion som framstår i ny drakt og ny farge. – Noe småarbeid står igjen, men til helgens cup skal vi ha alt klart.

Stian, Stian og Tone i gang med malekosten
Ane maler tribune
Marius vasker vekk gammel tagging
Kristina maler over tagging
Emilie og Ane beiser benker
Dolmøy stadion
Christian Jamie maler tribune
Brage profilerer 3er vant
Anne Lotte og spillere maler tribune
Ane Lea Mari og Emilie beiser bord

Det er allerede påmeldt 35 lag i det som er blitt en svært populær fotballcup for de aller yngste. Da deles gressmatta på Dolmøy Stadion opp i mange små arenaer og det spilles et utall av kamper før ivrige og spente fotballbarn kan hente sine premier foran publikum på stadion. I fjor ble det en flott dag med mye fint spillevær, der rammen rundt arrangementet er blitt veldig god. Her er det faktisk mange klubber utenfra øyregionen som også velger å dra på grunn av den sosiale biten, slik blant annet Nardo fotballklubb gjorde i fjord.

– Men før vi spiller opp til vår egen cup på Dolmøy stadion skal vi markere oss på Ulvan der skiløperne som deltar i torsdagens rulleskirenn i Toppidrettsveka skal snu. Vi fyrer opp grillen med sponset laks fra Mowi, tar med norske flagg og heier fram løperne som snur her før de tar turen tilbake til mål i Fillan, via Knarrlagsundet og Ansnes forteller den alltid smilende klubblederen Stian Vatn i Dolmøy idrettslag

 

Les også