Hege Ervik har overtatt driften og eierskapet til Ringo-butikken på Hitra fra nyttår og gleder seg over å kunne vokse i øyregionen.

Blir leketøydronningen i øyregionen

Hege overtar Ringo-butikken på Hitra

Publisert: 2. januar 2019 20:12.

Del på sosiale medier:

  • 259
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hege Ervik satser på å drive to leketøy- og bokbutikker i øyregionen. Fra nyttår tok hun over driften av Ringo-butikken på Hjorten kjøpesenter.
- Jeg gleder meg til dette og ser bare fordeler av å drive Ringo-butikker i begge kommunene sier en strålende fornøyd innehaver av de nye Ringo-butikkene på Hitra og Frøya.

Annonser

Tar over etter Ann Karin

Hege Ervik er ingen ukjent leketøysdame, hun har allerede drevet Bokormen på Stjernesenteret på Sistranda i nesten fire år og der har hun solgt både leker og bøker til Frøyværingene jevnt og trutt. Da hun for ei tid tilbake fikk forespørsel fra Ann Karin Vatn om å overta leketøysbutikken i Fillan kunne hun ikke gjøre annet enn å svare ja.

– Ann Karin og Karl har bygd opp en stor og flott butikk her på Hjorten og jeg synes det var svært spennende å bli spurt om å ta over driften, forteller Hege. Ann Karin ønsker å trappe ned og resten av familien er aktive på flere fronter, og da ønsket de at noen annen kunne drive butikken videre. Det passer meg bra, i og med at jeg allerede driver i samme bransje på Frøya og nå kan dra fordeler av å samkjøpe varekjøp og bli en større aktør i øyregionen. Så er det opp til øyværingene å se om de fortsatt vil ha lokale spesialbutikker her ute. Jeg er i alle fall optimist, sier en smilende Hege mens hun teller varer i den svært innholdsrike butikken på Hjorten kjøpesenter.

Blir Ringo-butikker på begge øyene

Når Hege nå tar over driften av butikken på Fillan blir det hektiske dager framover. Hun skal nemlig fortsatt drive butikken hun etablerte for snart fire år siden på Frøya. Men nå blir begge å finne under Ringo-navnet. Skiltet har allerede kommet opp på Frøyabutikken også.

– Jeg kommer til å jobbe på begge steder, men jeg har ansatt en ny dame på Frøya som skal være der hele tiden, og her på Hitra får jeg fortsatt god hjelp av både Ann Karin og Anne Lotte som begge vil bli å se mellom hyllene her innimellom forteller en svært fornøyd butikkinnehaver.

Det er mye jobbing med å drive for seg selv i følge Hege, men det er også veldig morsomt å holde på. Det vil ifølge den nye innehaveren ikke bli noen spesielle forandringer på butikken på Hitra, som vil fortsette konseptet som Ringobutikk som før, der de også skal ha et godt bokutvalg til Hitterværingene. På Frøya vil de drive under Ringo-navnet og dra nytte av samarbeidet mellom de to utsalgsstedene.

Annonser

Les også