Tidligere i høst kunne kommunen motta sjekken på det synlige beviset for havbruksfondets midler som kom til Hitra i oktober. I dag skal kommunestyret bestemme hvordan pengene skal brukes, men det overføres ikke på nett. Det har Roar Sivertsen klare meninger om.

Skylder på at teknikken ikke er tilpasset lokalet for live-sending

Hitra Kommune – disponering av midler fra havbruksfondet.

Publisert: 27. november 2018 16:14.

Del på sosiale medier:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

I dag ( nærmere bestemt kl. 17.00.) skal Hitra Kommunestyre samles for å disponere Hitras andel av havbruksfondet, noe i overkant av 60 mill.

Annonser

Hitra Kommune – disponering av midler fra havbruksfondet.

Dette er i utgangspunktet en «glad-sak» som jeg er trygg på at kommunestyrets medlemmer ser frem til å delta på.

Det står definitivt ikke på gode tiltak: , idrett, kultur, skole, eldreomsorg, infrastruktur og andre positive ting for Hitter samfunnet.

Jeg tror jeg snakker på vegne av den «gjengse hitterværing», når jeg hevder at vi sammen er spent på hva som blir vedtatt, og hvordan midlene skal disponeres.

Vi har etter hvert blitt godt vant med gode direkte sendinger fra Kommunestyrets behandling, der vi nærmest minutt for minutt har hatt mulighet til å følge de politiske prioriteringer,,,, sånn må det også være, viktig med åpenhet.

Når så kommunestyret i dag skal behandle disponeringen av over 60 mill i frie overføringer, til ekstratiltak i Hitter samfunnet, så velger de altså å ikke sende dette live, uvisst av hvilken grunn ?

På spørsmål til HK skylder de på at teknikken ikke er tilpasset lokalet …….

Hallo, vi er i 2018, og med litt planlegging hadde dette vært uproblematisk å sende live.

Annonser

Les også