Amanda Ratejczak (27) tar over som butikksjef på Rema 1000 Sistranda. Foto: Lena Jørgensen

Blir butikksjef fra nyttår

Hitrajenta Amanda har gjort lynkarriere

Publisert: 28. november 2018 11:21.

Del på sosiale medier:

  • 47
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hitrajenta Amanda Ratejczak (27) tar over som butikksjef på Rema 1000 Sistranda. Møt den unge hitterværingen som startet i deltidsstilling og som nå rykker opp til butikksjef på kort tid.

Annonser

Amanda Ratejczak tar over som butikksjef på Rema 1000 Sistranda.

Du har kanskje lagt merke til at kjøpmannsparet Joakim og Lotte Gjertsen ikke har vært på Rema 1000 Sistranda på en stund? De har vært opptatt med åpning av Rema-butikk i Skien.

Nå er det klart at det er Amanda Ratejczak, bosatt på Hitra, som tar over som kjøpmann på Sistranda fra nyttår.

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjøpmann på Sistranda, sier Amanda.

– Jeg har fått en fin overgang, ettersom jeg har fått lov til å passe på butikken de siste ukene. Jeg trives, smiler hun.
Har bodd på Hitra i ti år

Amanda er et kjent fjes for alle som handler på Rema 1000 Sistranda. Hun har jobbet der siden januar 2017. Da startet hun i en stilling på 60 prosent. Derfra har det bare gått oppover.

– Det har gått fort. Det passer meg bra. Jeg liker at det skjer mye og at man hele tiden har noe å henge fingrene i. Dette yrket passer meg perfekt, sier Amanda.

Den nye butikksjefen kommer opprinnelig fra Trondheim, men flyttet til Hitra for ti år siden.

– Samboeren min fikk seg lærlingplass på Hitra. Jeg flyttet derfor med han da jeg var 17 år. Vi skulle være her i ett år, men nå har vi bodd her i snart 10 år, sier hun.

– Vi tenker oss ingen plass. Vi trives kjempegodt i øyregionen, sier Amanda.

– Jeg tilbringer jo mest tid på Frøya, men jeg har to unger på 2 og 5 år som går i barnehage på Hitra, så vi blir boende her enn så lenge, smiler hun.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Skal ikke la seg skremme av konkurrentene

Det er ikke lenge til Amanda tar over som butikksjef. Da ønsker hun at kundene skal få den samme gode opplevelsen som de får i dag.

– Planen er i utgangspunktet å drive butikken på samme måte som den har blitt drevet på. Vi har god vekst, ting går i riktig retning, vi må fortsette med det vi gjør, sier Amanda.

– Vi kan ikke la oss skremme av konkurrentene, smiler hun.

Etter hvert vil hun sette sitt personlige preg på butikken, men i første omgang er hun opptatt av å videreføre det Joakim og Lotte har startet.

– Kundene trenger ikke å være bekymret for at det blir store forandringer her, sier den kommende kjøpmannen.

– Jeg kommer til å fokusere på å bli kjent med enda flere av kundene mine og å sørge for at vi har en fin og god butikk, sier hun.

Annonser

Les også