I forrige uke var elevene i ungdomsskolen og videregående samlet på Kystmuseet for å markere Verdensdagen for psykisk helse. Foto og video: Hitra kommune

Se videoen der hitterværingene svarer

Hva betyr det å være RAUS for deg?

Publisert: 11. oktober 2018 8:40. Sist oppdatert: 11. oktober 2018 9:10

Del på sosiale medier:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Årets tema under Verdensdagen for psykisk helse er "Vær raus". I forrige uke før høstferien markerte elevene ved ungdomsskolen og videregående dagen, og i forbindelse med markeringen laget kommunen en liten film sammen med en rekke av kommunens innbyggere.
- Hva betyr raushet for deg, er spørsmålet hver enkelt ble spurt. Se deres svar i videoen under.

Annonser

Vær raus

Hva vil du svare hvis du blir spurt? Det kan ha forskjellige betydninger for hver enkelt av oss, men av og til kan det være greit å stille seg slike spørsmål.

Verdensdagen for psykisk helse har vært markert over hele landet på onsdag. På Hitra startet arrangementene allerede i forrige uke da elevene ved ungdomsskolen og videregående var samlet på Kystmuseet der det ble både filmvisning, foredrag og interaktive qiuz.

I går hadde representanter fra foreningen Mental helse samtalekrok på biblioteket og det var filmmatine på kinoen med filmen Føniks. Men det ble også som sagt laget en egen film om hva hitterværingene legger i begrepet raushet.

Alle har en psykisk helse. Se hvordan hitterværingene oppfatter det å være raus i denne videoen kommunen laget.

Verdensdagen for psykisk helse – Vær raus

Om én uke, den 10. oktober, er det Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema er "Vær raus". I går markerte ungdomsskole- og vgs. elever dagen, og til anledningen har vi laget en liten film sammen med en rekke av kommunens innbyggere. Den tar utgangspunkt i det åpne spørsmålet: Hva er raushet? Tusen takk til alle som stilte opp!#verdensdagen #værraus #psykiskhelse

Slået op af Hitra kommune i Onsdag den 3. oktober 2018

 

 

 

Annonser

Les også