MOT-koordinator Ulrik Ervik og MOT-coach Stine Skatvold inviterer til interessant foredrag i kulturhuset på Frøya i kveld, onsdag 2. januar Foto: Lena Jørgensen/Frøya.no

Mangler du nyttårsforsetter? Da kan du starte med kveldens MOT-foredrag

Hvordan kan du bidra til et varmere og tryggere samfunn – spennende foredrag i kveld

Publisert: 2. januar 2019 11:13.

Del på sosiale medier:

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Onsdag kveld inviterer Guri Kunna videregående skole og MOT til et foredrag om hvordan vi alle kan bidra til et varmere og tryggere samfunn. Foredraget er åpent for alle på Hitra og Frøya og arrangeres på kulturhuset på Frøya i kveld klokka 18.

Annonser

Guri Kunna videregående skole i samarbeid med  MOT inviterer til dette foredraget  hvor de oppfordrer  til et felles mål om å skape et varmere og tryggere samfunn.

Det er tema for MOT-foredraget «MOT 24/7 – hvordan kan du bidra til et varmere og tryggere samfunn». Det er Frøya.no som forteller dette i dag.

Passer for alle som bryr seg om barn og unge

Kveldens foredragsholder er Bjørg-Elin Moen fra MOT

Foredraget arrangeres i Frøya kultur- og kompetansesenter klokken 18 i kveld, onsdag 2.januar. Her vil foredragsholder Bjørg-Elin Moen fra MOT snakke om et svært viktig og interessant tema.

– Foredraget passer for ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen, kommende foreldre, foreldre, interesserte voksne og ansatte i kommunen som arbeider med barn og unge, sier MOT-koordinator Ulrik Ervik.

 

Moen har doktorgrad i psykologi fra NTNU. Hun er ansatt i MOT og er kjent som en inspirerende og modig foredragsholder.

Hun blander forskning, historier og erfaringer slik at man får gode eksempler på hvordan man kan være med på å skape et varmere og tryggere samfunn der alle er inkludert.

Annonser

Les også