Ola gleder seg til helgas åpning av Hopsjøbrygga. - Vi legger fokus på god mat og variert underholdning sier han til Hitra24.

Suksess allerede ved oppstart

I dag fyrer kokkene fra Ansnes Brygger opp grytene på Hopsjøbrygga for første gang.

Publisert: 21. september 2019 16:17. Sist oppdatert: 22. september 2019 22:59

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

 I helga kjører Ansnes Brygger igang driften på Hopsjøbrygga. Spareribs-buffeten i dag er allerede full-bestilt og mange har meldt sin ankomst på første kveld med livemusikk i de nye drivernes regi. 
-Vi hatt en voldsom pågang for å bestille bord og det var fullt allerede tidlig i dag, sier en hektisk Venke Glørstad, markedsansvarlig på Ansnes Brygger.

Annonser

Det ser ut til å bli en suksess.

Etter at det ble kjent at Ola på Ansnes Brygger og hans kokketeam tar over driften av Hopsjøbrygga har det vært stor interesse fra tidligere gjester som ser fram til mer liv på den populære brygga. Denne helga starter de  med spareribs-buffet på lørdag og den ble fullbestilt allerede tidlig på lørdag. I tillegg er det mange som har meldt sin ankomst på første kveld med livemusikk i de nye drivernes regi.

-«Lads on the run» er et dyktig coverband som spiller variert og god festmusikk. Vi har et par grupper som kommer både på spareribs og festen på kvelden, men også lokalbefolkningen har vist stor interesse, forteller Glørstad i det de gjør ferdig de siste forberedelsene.

Håper mange tar turen på søndagsmiddag

Søndag kjører de eminente kokkene fra Ansnes på med stor søndagsbuffet, og det kan være smart å bestille bord i forkant her også, tror Glørstad.

– Vi håper mange tar turen til Hopsjøbrygga igjen, stemningen ligger jo i lokalene, og vi skal sørge for at det blir servert velsmakende mat. De som ønsker å reservere bord må bare ta kontakt på facebook eller ringe oss, oppfordrer hun.

Det blir en innholdsrik meny med stor variasjon fra Ansnes Bryggers anerkjente kokketeam.

Variert høstprogram

Med satsingen på Hopsjøbrygga tar Ansnes Brygger over sitt sjette kjøkken som de skal drifte i øyregionen. For tre år siden ønsket Ola Sirus Skjåk-Bræk å overta hele Hopsjø med en storstilt satsing med restaurantdrift, ølbryggeri, brenneri og soyaproduksjon. Den gangen fikk han ikke full tillit til dette og satset heller videre på Ansnes og flere andre spisesteder. Ola er imidlertid glad for å få sjansen til å drifte restauranten på den ærverdige brygga.

– Mitt hjerte for Hopsjø har ligget der siden jeg kom ut til Hitra, og når vi nå ble spurt om å få litt liv og aktivitet utenom hivedsesongen synes vi det var veldig artig å få prøve seg. Så får vi se om vi blir tatt godt imot og at folk ønsker at vi skal få til dette. Vi skal i alle fall gjøre vårt, fortalte Ola da det ble kjent at de skulle ta over.

Markedsansvarlig hos Ansnes Brygger, Venke Glørstad, kan fortelle om et variert og innholdsrikt program på Hopsjø utover høsten.

-Dette lover godt for fortsettelsen. Vi har satt opp et variert program utover høsten med sushi, humorshow, Kokkens utvalgte og julebord. Vi syns det er stor stas at folk er så positive til at vi har tatt over driften på Hopsjøen og engasjementet så langt er lovende, forteller en hoppende fornøyd arrangør.

Neste arrangements helg på Hopsjøen er 12. og 13. oktober når Ansnes Brygger inviterer til sitt spektakulære konsept Kokkens utvalgte. Da blir det 7 til 11 retter satt sammen i en velbalansert og spennende meny med tilhørende drikke og flott oppdekking. Dette konseptet har de kjørt over lang tid på Ansnes med stor suksess. Nå er tiden kommet for at Hopsjøbrygga med sin lune atmosfære, fyr på peisen og originale inventar skal få dette.

-Vi hadde rekordmange på gårdagens Kokkens Utvalgte på Ansnes der vi hedret mat- og vertskaps-personligheten Ingrid Herje som i 31 år drev ærverdige Hitra Herregård sammen med mannen Erik, sier Glørstad.

Nå gleder de seg til å kjøre dette konseptet på Hopsjøen med tema «Høst på Hopsjø»

-Men først åpningshelga. Dette blir spennende og det er artig å være i gang sier Glørstad som nå er i full gang med Spareribsbuffet og fullsatt brygge før de i kveld arrangerer sin første fest med «Lads on the run». – Vi gleder oss alle sammen.

Annonser

Les også