Inviterer til innholdsrik avslutning av sommerens Hopsjøsesong

Publisert: 31. juli 2019 15:45.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Kjøkkensjef Christina Grønning og restaurantsjef Shajan Ghanfili i bakgrunnen gjør klart for sommersesongens siste HopsjøMatbord på den tradisjonsrike brygga onsdag kveld. Nå er det full fart de siste dagene før de avslutter årets sommersesong på lørdag med en bugnende buffet.
- Tross to uker med dårlig vær i oppstarten har vi hatt en sommersesong som har innfridd forventningene, sier styreleder Ivar Nesset på Hopsjø. Nå byr han på fire dager med aktiviteter og velsmakende mat før kokkene avslutter sesongen så langt.

Populært HopsjøMatbord

Etter at kokketeamet presenterte sin egen buffet med smakfulle retter fra havet i fjor har de fulgt dette opp hver onsdag kveld i sommer. Tidligere rekebord har blitt til et tradisjonelt Hopsjømatbord, der de byr på både kjente og for noen av oss mer spennende retter. Velsmakende er det i alle fall og det viser interessen for det innholdsrike matbordet også.

– Besøket har vært fint, og økende siden vi startet opp med dette, forteller Nesset, mens kokketeamet under Christinas ledelse jobber med å få alt på plass til onsdagens siste Hopsjømatbord. Det har vært mange som har kommet, og det er jo spesielt arti å få gode tilbakemeldinger på at det er velsmakende og litt annerledes, forteller Ivar som nå er klar for en fire dagers innspurt av sommersesongen på tradisjonsrike Hopsjøbrygga.

Bookingen av bord for kveldens arrangement er allerede svært god og i følge arrangørene venter de full brygge i kveld. At det er godt og velsmakende kan vi alle fall skrive under på, da vi fikk smake oss gjennom utallige gode munnfuller en onsdagkveld tidligere. Her får du alt fra de velkjente rekene, til en smakfull krabbesuppe, bacalao og små munnfuller du kan legge på fatet og prøve deg på. Krabbeklør og ulike laksesmaker og ikke minst en smaksrik blåskjellpresentasjon kokketeamet kommer med rykende varm rundt om på bordene. Dette skjønner vi har falt i smak, noe Ivar Nesset bekrefter.

I tillegg har det vært godt besøkte quiskvelder og de siste dagene i denne uka byr de på både god mat og dans til levende musikk før det hele avsluttes lørdag med en stor familiebuffet og fest på kvelden.

Les også: Gleder oss til å møte igjen hyggelige gjester

– Vi har valgt å kjøre en begrenset sommersesong så langt med vekt på et godt og smakfullt kjøkken og det har de fire i kokketeamet med kjøkkensjef Christina Grønning og restaurantsjef Shajan Ghanfili i spissen virkelig fått til. Her har vi fått bare gode tilbakemeldinger så langt jeg har registrert sier en svært fornøyd Hopsjøleder, Ivar Nesset.

Gir noe tilbake til folket

Nå er det tid for å gi noe tilbake til alle gjestene og brukerne av Hopsjø, og denne uka som er den siste uka de fire drevne restaurantfolkene fra Oslo styrer over grytene på Hopsjø blir det noe som skjer hver dag og kveld. Det siste Hopsjømatbordet arrangeres i kveld, og det skal visstnok være mulighet for å sikre seg en plass ved et bord enda. Torsdag er det sesongens siste quisaften, noe som også har samlet mange rundt bordene på brygga i følge Nesset.

– Vi avslutter fredag og lørdag med både sang og dansbar musikk, samt god mat. På fredag og lørdag kveld blir det begge dager levende musikk med duoen Mr. Ray og lørdag blir det et gedigen sommeravslutning på dagen der vi blir presentert for et rikholdig innhold fra menyen på Hopsjø denne sommeren. Da skal vi også takke av de fire i kokketeamet og kose oss uti de små timer før de tar farvel med Hopsjøbrygga for denne gangen, avslutter Ivar Nesset, styreleder i Hopsjø Kyst og kultursenter.

 

Les også