Are Sende Osen er en av Standup-komikerne som kommer til Ansnes brygger når de inviterer til humorkveld lørdag. Foto: Michael Schult Ulriksen

Inviterer til latterkveld med variert humor på lørdag

Publisert: 29. mars 2019 22:14. Sist oppdatert: 1. april 2019 10:53

Del på sosiale medier:

  • 46
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Lørdag kveld inviterer Ansnes Brygger til latterkveld med intet mindre enn fire stand-up komikere. 

Annonser

-Vi har hatt flere latterkvelder og humorshow med suksess og denne gang slår vi på stortromma og har invitert hele fire ulike komikere fra Stand-up Trondheim, sier driftsansvarlig ved Ansnes Brygger, Marit Hermo.

På vårens store latterkveld som arrangeres lørdag kveld kommer Are Sende Osen, Alan Drop, Anders Tangenes og Mariell Køste.

-Det blir variert humor og noe for enhver smak! Sarkasme, underbuksehumor og intelligent humor-noe som treffer alle, sier Hermo.

Marit Hermo på Ansnes Brygger

Are fra Are og Odin

Den mest kjente av de fire er Are Sende Osen, mest kjent fra NRK i duoen Are og Odin. Han er en prisbelønnet programleder i TV og radio. Han har drevet med stand up i over 20 år. Med sin ledige og spontane stil blander han humor og alvor på en fin måte. Are Balanserer hårfint på streken, noen ganger tråkker han nesten, men aldri helt over. Likevel kan du forvente deg en god dose underbuksehumor, så vel som skråblikk på hvor mye rart vi menneskene finner på.

Også på engelsk

Alan Drop. Foto: Michael Schult Ulriksen

Alan Drop er en engelsktalende stand-up komiker og foredragsholder som har opptrådt i England, USA, Sør-Amerika og Afrika, og nå bor i nærheten av Trondheim. Han har turnert med over 200 forestillinger av sitt soloshow fra Kristiansand til Kautokeino. Komedien hans er intelligent og innsiktsfull. Gjennom komedie utforsker han de sosiale og kulturelle utfordringer som kan bringe oss sammen, rive oss fra hverandre eller la oss lure, «Hva skjedde nå?»

Anders Tangenes er en av de mest erfarne komikerne i Trondheim. Han debuterte på stand-up-scenen i 2011, og har siden den gang lagt hundrevis av opptredener over hele landet bak seg. I 2014 vant han konkurransen «Trondheims morsomste». Adresseavisen har beskrevet ham slik:“Humoren hans er satirisk og tøysete, der satiren er tøysete, og tøyset, ja, er satirisk» De gode poengene kommer haglende når Tangenes står på scenen.

Norges morsomste

Mariell Køste ble i 2015 kåret til Norges morsomste nykommer under Humorfest i Bergen. Med denne hederstittelen i beltet fikk hun dra til Edinburgh for å representere Norge i verdens kanskje viktigste humorfestival. Mariell har en herlig scenetilstedeværelse og mimikk, og bruker den til det fulle mens hun snerrer mot stort sett alt og ingenting.

-Vi har solgt en del billetter på forhånd denne gang, men har fortsatt ledige plasser. Vi gleder oss masse til å få besøk av komikerne og tror det blir en flott og latterfylt aften, sier Marit Hermo.

Lørdag kveld kan du høre alle disse på Ansnes Brygger i en humorfylt aften.

Annonser

Les også