Tidligere har strikkeglade damer møttes til strikkekaffe på Forsnes. Lørdag prøver de seg på Kvenværet.

Inviterer til strikkekaffe i Kvenværet på lørdag

Publisert: 31. mai 2019 23:15.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Eli Guttelvik og Kirsten Athammer er to av de mange strikkeglade damene på Sør-VestHitra. Lørdag inviterer de alle strikkeglade, enten det er damer eller herrer, til strikkekafe på Kvenværet.
- Tidligere har vi hatt samlinger på Forsnes og det har vært kjempepopulært, men lørdag inviterer vi til samling på bedehuset i Kvenvær, sier Eli som oppfordrer alle strikkeglade om å ta turen i styggværet som langt fra minner om sommer.

Annonser

De strikkeglade damene i Kvenvær lover både hjertevarme og noe godt til kaffen.

– Her blir det både kaker og hjernetrim med en quiz, og kanskje blir det litt sang også sier den sangglade og strikkende damen fra Kvenværet.

Klokka 14 samler de alle som synes strikking er artig å holde på, enten det er med rundpinne, to pinner eller fire, ja for den som ikke er så dreven er det visst mulighet for å komme og få litt opplæring også. Ingen strikkekaffe uten loddsalg og på lørdag kan du vinne din egen garnpakke om du deltar. Eli oppfordrer de som kommer om å ta med seg noe av det de har laget før.

– Ta gjerne med deg noe du har strikket, enten du har det på deg eller noe du synes kan være artig å vise fram. Her får vi ideer fra hverandre, og deler med hverandre, sier de strikkeglade damene fra Kvenvær.

Etter en aprilmåned som gikk over i historien som den varmeste på lenge, har mai vært en måned preget av regn, kulde og til og med snø, så varmende strikketøy kan være kjekt å ha framme ennå.

– Vi håper mange tar turen, koselig vet vi det blir og du er hjertelig velkommen til hjertevarm strikkedag, sier de ivrige damene som helt sikkert vet forskjellen på rett og vrang.

Annonser

Les også