Annonsørinnhold


Irene, en «aktiv meglerinne»

Publisert: 24. april 2018 14:55.

Del på sosiale medier:

  • 16
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Få kjenner eiendomsmarkedet på Hitra og Frøya bedre enn frøyværingen Irene Thorsø. Irene har meglet hus her ute siden 2007, først i Eiendomsmegler 1 Hitra Frøya, så i Aktiv Eiendomsmegling Hitra Frøya eid av Orkla Sparebank og Hemne Sparebank. Bli med Irene på en rundtur i eiendomsmarkedet på Hitra.

Annonser

Meglerkvinnen med full oversikt

Hun kjenner markedet godt, Irene Thorsø . Meglerkvinnen som har hatt full oversikt over eiendomsmarkedet her ute på Hitra siden hun begynte som megler i 2007. Mangt et salg har det også blitt og mang ei visning har hun holdt på både hus, hytter, leiligheter og småbruk siden hun trådte inn i den spennende bransjen. Nettopp at hun kjenner hver minste lille krok av øya som vi bor på, er den blide unge jentas styrke.

-Det er en stor fordel for meg som megler å være kjent i det området jeg selger i,  og mang en krok har jeg sett. Nå holder jeg akkurat på å ta kjentmannsprøven på Hitra for andre gang, og har kun én post igjen. Jeg elsker å være på sjøen så alle 15 sjøpostene i kjentmannsprøven er tatt, legger hun til og smiler.

 

Øverst i Sætra ligger en perle

Vi trår ut av bilen på Hestvika. Øverst i Sætra boligfelt ligger et leilighetskompleks og koser seg i den varme vårsola. Utsikten er postkort panorama og en stolt eier legger ikke noe mellom når han raust beskriver det lille paradiset de har skapt med utsikt mot både «Brannjan» og «Vedøya».

 – For oss har Irene gjort en kjempejobb , sier Kjell Børø og titter bort på sin Eli . Dette er et prosjekt vi har jobbet mye med, men jammen ble det bra flott også, sier Irene og sammen lar vi blikket bade i en utsikt man ikke skulle tro det gikk an å få kjøpt for penger lenger. Her har Kjell etablert en aldri så liten perle i terrenget.

Presteboligen på Stølan, husker Irene godt

Selv med mange år på baken , er det likevel noen få hus som setter seg litt ekstra på netthinna til den unge megleren . Og på spørsmål om det ikke er én bolig hun likevel husker, bitte litt bedre på enn de andre, letter Irene likevel litt på sløret. Presteboligen på Stølan på Frøya. Den husker hun godt.

-Det var så spesielt der, med mye folk på visning, fornøyde kunder og alt gikk så på skinner. Jeg var jo ganske ny i gamet også den gang da, sier Irene mens vi setter kursen igjen tilbake til Fillan.

Brøggholmen, et eventyr!

For fra Hestvika går turen ned til Gammelfillan og et prosjekt som det er jobbet mang en time med. Fra å være en  lagerplass for å lagre fiskefor på har «Brøggholmen» blitt et fantastisk sted med «panorama leiligheter», egen båtparkering og en ny utsikt som det knapt nok ikke finnes maken til. De fleste slike steder er allerede bebodd eller solgt for lenge siden, men her har Håvard og Åge Kaasbøll skapt et aldri så lite eldorado for sjøglade mennesker som ser fordelen av Fillan sentrum, men som vil skjermes fra det ellers så bråkete sentrumsbildet.

-Jeg har vært med på prosjektet «Brøggholmen» siden første leilighet ble solgt og nå har de snart fullført hele fire byggetrinn. Det er spennende å jobbe med kunder som er så dedikerte som familien Kaasbøll. De trodde på drømmen om et fantastisk anlegg og her ser du, sier Irene og med en armbevegelse er det ikke vanskelig å skjønne hva hun mener.

Så flott vi har det her på Hitra

Nede på Brøggholmen får vi en omvisning og når vi sammen står på toppen på den øverste brygga og vårsola viser seg fra sin desidert mest fantastiske side, da er det til og med for en frøyværing, lov å være enig i at;

– Jeg har holdt på med dette i dag ut og dag inn i elleve år, men blir like imponert den dag i dag. Se så flott vi har det her på Hitra, sier Irene Thorsø. Eiendomsmegler i aktiv eiendom Hitra Frøya.

Les også