Mandag tok hesten Racing Commissioner sin første seier på Leangen og den har vi jammen venta på, forteller den tredje hesteeieren Berit Røstvik. Her ser vi den løpe inn til mål

Jubelen stod i taket da hesten til Berit tok sin første seier på Leangen

Publisert: 23. mai 2019 9:53.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hestejenta Berit Røstvik har en lidenskapelig hobby med hest og travløp. Gjennom alle år har hun deltatt aktivt i trav og hestesport. Mandag kom hesten hennes inn til topplassering og toppen av seierspallen da den endelig kom opp fra en rekke andre og tredjeplasser.
- Han hadde sju andreplasser og sju tredjeplasser i fjor,og var veldig nær seier ved flere anledninger, så dette har vi venta på forteller Hitrajenta Berit som har hesten i stall på Orkanger sammen med to andre eiere.

Annonser

Hesten Racing Commissioner eies sammen med Svein Ola Kurås og Kjetil Haukli og det var første gangen den passerte målstreken først. Ikke så rart jubelen stod i taket til de hesteglade eierne.

– Mandag tok den sin første seier på Leangen og den har vi jammen venta på, forteller den tredje hesteeieren Berit Røstvik.  Det var Inge Melby som er kusk og førte hesten inn til sin første seier. Det var en etterlengtet seier og onsdag kveld feiret vi med bløtkake i Tråvparken, sier hun til Hitra 24.

Hesten har holdt seg frisk og har vært i god form gjennom hele vinteren,men har hatt litt stang ut,og ikke vist seg fram i 2019, opplyser Berit.

– Han har en andreplass før han vant på mandag, ellers har han vært uplassert en del ganger. I fjor var han på pallplass flere ganger og kjørte inn fine 96000 kroner for hele året. Det er jo veldig bra for oss som driv på med  dette på hobbybasis.

Neste start etter planen er å dra til Østersund i pinsa, og det er fortsatt den samme gjengen som holder på med hesten sier Berit. At det endelig kom en seier på mandag motiverer de hesteglade eierne ekstra.

– Jeg og Svein Ola Kurås trener og står for det daglige stellet, og Ketil Haukli er medeier og motivator, sier den seiersglade hesteeieren fra Hitra.

 

 

Annonser

Les også