Fillan skole i dag

Kastet «fargebombe» inn i garderobe på skolen

Publisert: 8. januar 2019 19:49.

Del på sosiale medier:

  • 7
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Tidligere i dag sendte skoleledelsen ved Fillan skole ut en melding til alle foreldre der de fortalte at det de kaller en fargebombe ble kastet inn i en garderobe i dag tidlig. En av elevene måtte til legevakt etter hendelsen i dag tidlig.

Annonser

Det var lokalavisa Hitra-Frøya.no som omtalte saken først i dag, da de også fikk meldingen som ble utsendt. Vi har seinere i dag fått meldingen fra noen av foreldrene som har mottatt denne.

I følge det HF har fått opplyst er en gjenstand med et blått fargepulver kastet inn på en av garderobene på Fillan skole, like etter skolestart tirsdag. En av elevene fikk allergisk reaksjon etter at hun kom i kontakt med dette og rektor Hege Østmark har har opplyst at flere av elevene fikk svie og irritasjon da de fikk stoffet på seg. En av elevene skal ha blitt sendt til legevakten for behandling i følge det rektor har opplyst til HF.

Skolen skal ha hatt samtaler med elevene i dag og sendt ut følgende melding til alle foreldre og foresatte.

– På ungdomstrinnet har det i dag vært en episode hvor en fargebombe ble tent på og kastet inn i elevareal. Noen elever har vært i kontakt med fargestoffet og opplevd svie og irritasjon på huden, dette har blitt fulgt opp skriver rektor Hege A. Østmark i meldingen som har gått ut til foreldre og foresatte i dag.

– Ledelsen har gjennom dagen hatt samtaler med elever for å finne de ansvarlige, og samarbeidspartnere er informert avslutter rektor sin orientering.

Det har ikke kommet noen offisiell melding fra Hitra kommune om hendelsen til media i løpet av dagen, og det derfor ukjent hva som er kastet inn i garderoben og om skolen vet hvem som har utført dette.

Annonser

Les også