Daglig leder Charlotte Roaldseth (i midten) ved Lade Dame- og Herrefrisør er kjempestolt av de flinke frisørene sine etter helgas prestasjoner. Veronika Fjellheim (tv) gikk helt til topps og hitrajenta Kine Øyen fikk tredjeplassen i Trondheim Hair Open.

Jenter som setter faget sitt veldig høyt

Kine med på pallplass i Trondheim Hair Open

Publisert: 22. november 2018 8:45.

Del på sosiale medier:

  • 164
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

I helga kunne jentene Veronika Fjellheim og Kine Øyen fra Lade Dame og Herrefrisør innta seierspallen nok en gang i en prestisjetung frisørkonkurranse. Med topplassering under NM i mars og ferdig svennebrev i frisørfaget var det en svært fornøyd hitrajente, Kine vi snakket med etter konkurransen i Trondheim Hair Open.

Annonser

Mye slit, trening og arbeid for å nå hit

– Det er utrolig mye trening og arbeid på forhånd som tar veldig mye tid forteller Kine, men den gode følelsen jeg sitter igjen med etter en slik konkurranse er så herlig at alt slitet er glemt og det er bare glede sier hun.

Konkurransen i helga var svært stor og denne gangen byttet Kine seieren fra NM med arbeidskollegaen sin Veronika, som gikk helt til topps. Kine fikk 3. plass sammenlagt etter en tredje-plass teknisk aften og andre-plass på brud. De to frisørene fra samme salong forsynte seg grovt av premiebordet med hele fem pokaler fra konkurransen Trondheim Hair Open denne helga. Litt av en prestasjon, en idrettsutøver ville vært svært stolt av og som stolte fagarbeidere setter like høyt.

– Nå venter det NM i Oslo på nyåret forteller daglig leder Charlotte Roaldseth ved frisørsalongen på Lade. Det blir enda mer trening og forberedelser i forkant av konkurransen 16. mars, sier den svært stolte mentoren i frisørfaget som legger stor vekt på at de ansatte skal få prøve seg i slike konkurranser.

– Vi som drivere, lar jentene delta i konkurranser fordi vi ønsker at den kreative biten av håndverket vårt skal komme mer til syne, sier Roaldseth og legger til at jentene ved salongen får være med på å utvikle seg i faget gjennom trening og konkurranser.

Det skaper en stor glød av selvtillit og blir en boost for de ansatte når de i tillegg går helt til topps forteller den daglige lederen ved Lade Dame og Herrefrisør som har åtte ansatte som alle setter yrket sitt like høyt.

Og det skjønner vi på hitrajenta Kine også, for hun stortrives sammen med den glade gjengen hun jobber sammen med.

– Vi har så fine kolleger som alle støtter oss og gir oss motivasjon til å fortsette å øve og øve. Jeg ønsker å bli stadig bedre i faget og det får vi til gjennom mye ekstra innsats og gode forberedelser i salongen. Og det er lett å bli motivert når vi har slike flinke «trenere»  sier den svært så fornøyde hitrajenta Kine, som nå jobber i fast stilling ved salongen etter at hun tok svennebrevet tidligere i høst.

Leverer på jobb hver dag

De to frisørvinnerne Kine og Veronika får masse skryt fra sjefen sin Charlotte Roaldseth etter siste helgs konkurranse.

– Ja, de skal ha all ære som møter opp på trening, flere måneder i forkant av konkurransen, jobber i full stilling og leverer på jobb hver dag, samtidig med at de setter av mange timer med knallhard jobb i konkurranser. Det står det respekt av sier en stolt leder av frisørsalongen som selv setter mye ære i at alle skal utvikle seg i fagets ulike trender og teknikker.

Liker stadig nye utfordringer

Kine Øyen fra Dolmøya har alltid ønsket å bli frisør, så da sjansen bød seg som lærling ved Lade Dame og Herrefrisør, var ikke Kine sen å be. Etter endt svennebrev fortsetter utfordringene og det liker Kine.

– Det jeg liker best med frisøryrket er stadig nye utfordringer, og her får jeg holde på med det jeg trives best med hver eneste dag, sier den unge hitrajenta, som ikke skal hvile seg lenge på helgas prestasjoner.

Nå er det oppstart med nye forberedelser og trene mot neste års Norgesmesterskap i Oslo. Da skal både teknikker og prestasjoner vurderes på nytt, men i helga feiret alle arbeidskollegene på salongen de gode prestasjonene til Veronika og Kine og slo ut håret for en skikkelig feiring av hverandre.

Det var nok vel fortjent.

Annonser

Les også