Klokka 12 på Langfredag samler prost Thormod Høyen alle turgjengere rundt Mindehytta til en påskegudstjeneste i friluft.

Flotte turforhold for påskeutflukten

Klar for Langfredagsutflukt til Margrethes Minde

Publisert: 19. april 2019 9:42.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Ut-Hitra Sportsklubb arrangerer Langfredagsutflukt til Margrethes Minde for 29. gang etter at Mindehytta stod ferdig. I dag som mange ganger før står presten Thormod Høyen for den åndelige delen i en engasjerende friluftsgudstjeneste kl 12.

Annonser

Langfredagspreken med prest Thormod

Sola skinner, det er godt underlag og fin vei innover til et av Hitras mest populære turmål, Margrethes Minde. I dag, Langfredag er en av de store utfartsdagene hit og det blir alt fra påskequiz på vei oppover til hytta, til åndelig føde med Langfredagspreken med den populære presten Thormod Høyen, og god og varm hytte der dugnadsgjengen fra sportsklubben serverer, vafler, kaffe, pølse og godsaker mens man tar en liten rast inne eller utenfor hytta.

Populær påskeutflukt

Etter at Ut-Hitra Sportsklubb bygde og åpnet den nye turhytta på Minde i 1990 har de arrangert denne Langfredagsutfarten i alle år, og her kommer det folk fra fjern og nær. Området er stort og populært for både unger og godt voksne. Foruten denne dagen har sportsklubben åpen hytte hver søndag gjennom hele sesongen. I dag åpner de kl 11.30 og har det gående til kl 15. Friluftsgudstjenesten med prest Thormod kan du få med deg kl 12.Tradisjonen tro blir nok det en av de med mest engasjement og humør kjenner vi presten rett.

Det meldes om fine og gode forhold for å gå innover den gamle turveien, men det er nok greit å ha gode utesko på seg i dag også. Så om du velger å ta med deg kvikklunch og appelsin og litt varm sjokolade på termosen, eller velger å bidra med en slant i arrangørens klubbkasse, er du nok hjertelig velkommen til den årlige påskeutflukten på Margrethes Minde.

Annonser

Les også