Dette er fire av artistene som skal opptre under årets Hitterkveld, den 11. i rekken.

Hitterkveld 2019

Klar med en ny festaften for å feire Hittersamfunnet

Publisert: 12. februar 2019 21:22. Sist oppdatert: 13. februar 2019 12:32

Del på sosiale medier:

  • 72
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Merk deg datoen med en gang, 23. mars. Da går årets Hitterkveld av stabelen, og det innbys til en ny festkveld i Hitrahallen.
- I år arrangerer vi Hitterkvelden for 11’te gang, og vi har satt sammen et program som skal kunne være noe både for de yngre og de eldre. Det blir en rekke kjente og kjære artister som er fra eller har tilknytning til Hitra eller området her omkring forteller Omar Pleum fra kulturkontoret på Hitra.

Annonser

Kjente artister for både ung og gammel

Årets hovedartist er Ulf Risnes, musiker, produsent og låtskriver og med sine aner fra Melandsjø på Hitra. Han er mest kjent som frontfigur i gruppen «Tre Små Kinesere». I 1991 fikk han med Tre Små Kinesere Spellemannprisen for Årets pop-plate, og i 1994 fikk de prisen for Beste gruppe. I tillegg har han også gitt ut et album som soloartist. Han har opptrådt både med Tre Små Kinesere og som soloartist ved flere anledninger på Hopsjøbrygga.

Ordfører Ole Haugen kan ønske publikum hjertelig velkommen til en festkveld for alle Hitterværinger 23. mars i Hitrahallen.

– I tillegg får vi  besøk av idoldeltageren Kristian Raanes fra Orkanger som ble nummer to  i Idol 2018. Kristian er både artist og låtskriver, og har jobbet landet rundt som freelance gitarist forteller Omar Pleym.

Fra den forblåste nabokommunen vår Ørlandet kommer Trioen «Slank bakfra».  Trioen bestående av Hilde Jenssen, Terje Wold og Arve With har et bredt og variert repertoar , alt fra Van Morrison, Henning Kvitnes til Kari og Ola Bremnes og The Beatles.

Gjensyn med Charlotte

Tidligere kulturskolelærer Charlotte Stav som de fleste Hitterværingene fikk stifte bekjentskap med gjennom sin sprudlende sangglede kommer på besøk med vokalgruppen Viggja Voices, som hun har bemerket seg med stor suksess.  Under Hitterkvelden får hun med seg sin tidligere kollega i  Hitterklang, Unni Helen Hattmyr som skal framføre en egenkomponert sang.

Charlotte Stav kommer på besøk med vokalgruppen Viggja Voices til årets Hitterkveld. De høster lovord overalt de opptrer.

 

Vi får også underholdning fra den nystartede gruppen «The Heartbeat» som skal spille en ny sang som de har kalt «Hitra», og kulturskolens lærere vil som vanlig framføre et par nummer forteller Pleym om det innholdsrike programmet som er klart.

Humor og prisutdelinger

Innimellom alle sang og musikkinnslag vil publikum også få et humoristisk revyinnslag om våre nye innbyggere fra Snillfjord, der Reidar Klungervik, vil framføre et revyinnslag og lese fra sin bok «I begynnelsen var snillfjordingen».

Kommunen vil som et av høydepunktene denne kvelden også dele ut sine hederspriser med blant annet kulturpris, frivillighetspris, næringspris og flere ungdomspriser.

Fjorårets kulturprisvinnere Hitra og Frøya Trekkspillklubb vil opptre med taffelmusikk ved ankomst til årets Hitterkveld.

Strand SeniorBrass og Skolekorps står som teknisk arrangør for dette store arrangementet, noe de har gjort med bravur gjennom mange år.

Fjorårets kulturprisvinnere, Hitra Trekkspillklubb vil spille taffelmusikk ved ankomst og i pausen vil det bli servert kortreist mat fra Hitra storkjøkken.

– Leif Langdahl er årets konferansier sammen med Karen Haugan (15 år) som begge skal lede oss gjennom hele festkvelden, sier Omar Pleym som forteller at billetter til arrangementet allerede er lagt ut for salg.

I 2018 var Hitrahallen fullsatt med flere hundre tilskuere. Kultursjef Omar Pleym regner med like mange i år, så vær tidlig ute med å sikre deg billetter til årets Hitterkveld lørdag 23. mars.

 

Annonser

Les også