Fredag kveld får vi igjen se Kine Skaget på tv-skjermen i Norske talenter. Da avgjøres det om hun går videre til semifinalerundene. Foto: TV2

Fredag skal hun gjennom nok en dommerutvelgelse

Klarer Kine å komme gjennom det siste nåløyet før seerne skal bestemme?

Publisert: 2. oktober 2019 15:03.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Så langt i høst har det vært ni auditionprogrammer i Norske talenter. Førstkommende fredag kl. 20.00 starter dommerutvelgelsen, og da får vi vite om Hitrajenta Kine Skaget kommer gjennom det siste nåløyet før de direktesendte programmene kommer utover høsten.

Annonser

Rørte hvert et hjerte

Da Kine deltok på sin siste audition for å bli med videre i programmet gjorde hun kveldens beste prestasjon i følge dommer jarne Brøndbo.

Med stor innlevelse tolket hun «Reis meg opp», en tekst og sang som i seg selv er sterk, men som Kine denne kvelden formidlet på en måte som rørte alle hjerter. Etter hvert som Kine visualiserte sangen med bevegelser og en følelse og innlevelse som formidlet noe spesielt satt det etterhvert et rørt og preget dommerpanel der tårene rant nedover kinnene.

– Jeg er litt usikker på hva som skjer her nå, for du får jo meg til å få tårer i begge øyan, kommenterte dommer Bjarne Brøndbo tydelig beveget.

Nå skal Kine gjennom et nytt nåløye

I løpet av fire fredager med dommerutvelgelse inviteres de deltakerne som har gått videre fra første auditionrunde tilbake for å opptre på nytt foran dommerne. De som får et ja fra dommerne nå, får vi se i de direktesendte semifinalene i november. Hver fredag i oktober vil det være en ny gjestedommer i dommerpanelet og først ut er programleder, journalist og podcaster Morten Hegseth fra Stjørdal.

Morten Hegset er gjestedommer i fredagens program. Han skal være med å avgjøre Kines videre skjebne i programmet Norske talenter. Foto: TV2

Les også: Kine gjorde kveldens beste prestasjon

Gjestedommeren har mulighet til å trykke på gullknappen på én deltaker, og sende den/de rett til semifinale. Det er det faste dommerpanelet, bestående av Mona Berntsen, Mia Gundersen, Bjarne Brøndo og Janne Formoe som sammen bestemmer seg for hvilke av de andre deltakere som kommer gjennom nåløyet, og videre til semifinale.

Fredag er Kine nok en gang på tv-skjermen. Vi ønsker lykke til. Foto: TV2

Fredag kveld skal Kine på scenen igjen og seerne vil da få vite om dommerne er like enige som sist og sender henne videre i konkurransen.

Det er omtrent 100 ”acts” som går videre fra audition til dommerutvelgelsen. Det er rundt halvparten av disse som går videre til semifinaler.

Annonser

Les også