Foto: Jan Henrik Siraas

Kom til Hitra for å dele ut den store gavesjekken til den glade vinneren

Publisert: 22. november 2019 12:58.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Storvinner Aslaug Solberg fra Sandstad ble invitert til Coop Extra i Fillan der hun kjøpte bingoblokka forrige lørdag. Daglig leder Thomas Küverling fra Radio Trønderlag tok turen helt fra Stjørdal for å overrekke gevinsten på 100.000 kroner og butikksjef Bård Bagøien synes det var stor stas at en av deres kunder slo til med årets fjerde toppgevinst i radioens bingo.

Annonser

Torsdag, var daglig leder, Thomas Küverling og Jan Henrik Siraas i Radio Trøndelag på plass med den fine førjulsgevinsten der Aslaug kjøpte vinnerblokka, hos Coop Extra og butikksjef Bård Bagøien i Fillan.

– Det er alltid morsomt når noen av våre kunder blir den heldige vinneren, sier daglig leder Bård Bagøien på Coop Ekstra, som også fikk gjensyn med sin gamle arbeidskollega Jan Henrik Siraas fra Radio Trøndelag. De har jobbet sammen i syv år tidligere og turen til Hitra ble derfor dobbel artig for radiotoppene fra Stjørdal.

Aslaug Solberg er den fjerde vinneren i år som lykkes med å få toppgevinsten på 100.000 kroner, så det er ikke hverdagskost at de deler ut sjekker i denne størrelsen, forteller Siraas. Blir det ingen vinner av toppgevinsten på tirsdagene samles dette opp til den når maksbeløpet på hundre tusen, og tirsdag kunne Solveig fra Sandstad plotte inn storbingo med lykketallet 56 som utløste gevinsten på 100.000 kroner.

– Vi har mange lyttere fra Hitra og utenfor vårt ordinære distrikt også, forteller de to radioentusiastene fra Stjørdal. FM-nettet når ikke fram til Hitra, så her ute er det nok slik som mange andre steder at de hører på nettradio, det går fint, sier de.

– Jeg har aldri før fått noen slik storgevinst, sier Aslaug Solberg, som er en av mange hitterværinger som koser seg med ei lita stund foran høytaleren og ser om gevinsten slår inn på blokka. Noen smågevinster har det blitt sier, Aslaug men et så stort beløp kommer jo ekstra godt med i førjulstida, forteller hun Hitra 24.

Les også: Fikk lykketallet 56 og full pott på Radiobingo

– Det kan nok hende det kommer noen flere for å handle bingokuponger hos Bård etter dette sier Jan Henrik Siraas hos Radio Trøndelag, som også forteller at det blir mer stoff fra Hitra og Frøya etter hvert.

 

Vidar Oskarsson kommer på nyåret

På nyåret vil Radio  Trøndelag bli bedre kjent med forfatteren og mausundværingen Vidar Oskarsson. Etter å ha vært med på spelet «Oda fra havet» på Mausund skal Vidar denne gangen presentere historien om folket i spåhålet og om jenta som ville bli fisker som Verdalsjenta Marte Hallem spilte hovedrollen i på en fullsatt amfi på Mausund.

– Dette var så bra, så vi ønsker at alle lytterne våre skal bli bedre kjent med Vidar og hans histore, og 21. februar kommer det et eget program på radioen vår med tittelen «Fra bok til spel», forteller Jan Sivaas i Radio Trøndelag.

Men før det skal Aslaug Solberg sjekke kontoen sin om at den store gevinsten er kommet inn og tirsdag kveld er det ny runde med Radiobingo med Radio Trøndelag.

 

 

 

Les også