Landbruks- og matminister Olaug Bollestad lot seg imponere over Dalpro og prisen "Årets Skaperkraft", og skrev en egen hyllest til dem på lørdag etter å ha summert opp alle inntrykk fra utdelingen. Foto: Det norske måltid

Ble lagt merke til av matministeren

– Kombinasjonen produksjon av nydelig lokalmat OG inkludering i arbeidslivet er helt topp!

Publisert: 11. januar 2020 17:44. Sist oppdatert: 13. januar 2020 10:35

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Det ble mange prisutdelinger og det var mange flotte matambassadører under fredagens finale i det Norske Måltid. Den nyeste prisen "Årets Skaperkraft" gikk til vekstbedriften Dalpro på Hammerstad og dette ble lagt merke til av selveste landbruks- og matminister Olaug Bollestad som kommentarer dette på sin egen facebookside i dag når hun oppsummerer alle prisdryss og flotte produsenter.

Annonser

Prisen «Årets Skaperkraft 2019» be lagt merke til av matninisteren blant alle de andre prisene. Hun kommenterer det slik i dag;

– Kombinasjonen produksjon av nydelig lokalmat OG inkludering i arbeidslivet er helt topp! Det var mange flotte lokalmatprodusenter som vant pris på Det Norske Måltid i går. Men noe av det kjekkeste var denne gjengen fra DalPro Gårdsmat i Trøndelag som vant prisen for Årets Skaperkraft, skriver hun på sin facebookside.

Og at hun la ekstra merke til den store delegasjonen fra Dalpro og det arbeidet de legger ned for å skape varig tilrettelagt arbeid for de som trenger det er helt sikkert når hun avslutter sitt innlegg med at dette heier hun ekstra på.

 

– De gir varig tilrettelagt arbeid til folk som trenger det. Det gir meningsfylt tilværelse og viktig fellesskap for mange! Sånt heier jeg på skriver Bollestad som var til stede under hele finalerunden på Det Norske Måltid der Dalpro dro hjem en gjev ny pris som «Årets Skaperpris»

Les også