Kristian viser oss et «mørkt hull» i underetasjen på det gamle bakeribygget på Fillan. Her har anleggsarbeiderne fra Hitra Bygg og Snekkerservice kommet godt i gang med totalrenoveringen av hele bygget og bak Kristian i første etasje skal det komme en stor og flunkende ny elektrobutikk tilnyttet Power-kjeden.

 

Den nye Power-butikken som skal fylle de vel 300 kvadratmetrene i det gamle bakeribygget skal fylles med en fullverdig Power-butikk med elektro, hvitevarer og kjøkkeninnredning fra Norema. En komplett elektrobutikk, i følge Kristian Kvalvik.

– Det er tegnet en kjedetilkytning til Power, noe som gjør at vi her i øyregionen kan ta del i alle like gode tilbud som annonseres på landsbasis, forteller han.

Selskapet bak dette er Elektrohuset Hitra AS og Kristian Kvalvik som også styrer Sport1 rette over gata skal bruke mye av tida si i den nye elektrobutikken. I tillegg har han fått med seg en super kar som blir med ved oppstarten som NK, og i følge Kvalvik er de på utkikk etter en spenstig person som er god på tele- og data. Her kan det åpnes muligheter for en frisk, kvikk ungdom som har det i fingrene og hodet, humrer den daglige lederen som nå kribler etter å få komme i gang med nybutikken.

– De siste ukene har jeg jobbet med å designe butikken sammen med Power, og vi kommer til å fylle alle de kvadratmetrene som vi får tilgang på her i fronten på bygget. Hele denne siden vil jo få en helt annerledes fasade og bli åpnet for publikum og lett tilgjengelig.

Kristian er en kremmer-sjel

Selv har Kristian lang erfaring fra butikkbransjen, etter å ha vært daglig leder i sportsbutikk i mange år, drevet Jernia-butikk og solgt mange kjøkkeninnredninger.

– Det er mange som spør om hjelp til kjøkkeninnredning og jeg har solgt over hundre slike tidligere, og gleder meg til å få designe nye kjøkkenløsninger sammen med kunden, finne de rette hvitevarene og tilby dem ferdig montering, når alt er bestemt.

Her skal du kunne handle julegavene

Og åpningsdatoen Kristian, når er den?

– Jeg er lovt at entreprenøren setter inn alle kluter nå etter ferien og jeg har en arbeidsdato i god tid før jul som vi alle jobber etter, uten at jeg vil forlove meg helt på den. Uansett skal det være mulighet for å finne årets julegave i vår nye power-butikk og jeg lover mange gode åpningstilbud, sier kremmeren Kristian som framover skal lede både den nye elektrobutikken og sportbutikken Sport1 rett over gata.