Kristian Kvalvik lover en knallåpning når elektrobutikken Power åpner dørene 21. november

I rute med Power-butikken

Kristian varsler knallåpning om fire uker

Publisert: 25. oktober 2019 15:10.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Ennå ser området ut som en byggeplass, men denne uka jobber håndverkere for fullt med å legg teppegulv i det 300 kvadrameter store butikklokalet som skal huse den nye elektrobutikken Power i det som tidligere var det gamle "Bakeribygget" i Fillan.
- Fra å være et heller shabby bygg, forvandles dette nå til et attraktivt og flott bygg midt i sentrum og den første butikken som åpner her blir Power, forteller Kristian Kvalvik som leder den nye satsingen. Vi forbereder en knallåpning på kveldstid torsdag 21. november og satser på gode tilbud og stor stemning.

Reoler på plass i neste uke

Det har vært intense arbeidsuker den siste tiden, der det heller slitne bygget forvandles til et flott sentrumsbygg der flere butikker etetr hvert skal komme, samt at det blir tre leiligheter ut mot hovedveien i andre etasje. Den første butikken som skal på plass er elektrobutikken Power som Kristian Kvalvik skal lede sammen med to andre damer som han har fått med seg på laget. I neste uke kommer leverandører utover for å montere reoler og innredning, mens butikksjefen sjøl tar med seg resten av de ansatte på opplæring i andre Power-butikker i Trondheim.

– Vi gleder oss til å ta i bruk et bygg som ikke er en skamplett i Fillan lenger, men som framstår som et flott og innholdsrikt bygg med mange muligheter. Neste uke skal vi sette inn reoler og innredning, og allerede uka etter kommer varer som skal fylles inn i hyllene. Lokalene begynner vi å se konturene av nå etter en omfattende ombyggingsprosess og vi har tilpasset oss de 300 kvadratmeter store lokalene slik at vi kan vise fram de ulike varene vi skal ha inn. I alle fall skal jeg love en skikkelig pangåpning og vi har bestemt oss for å ta dette på en kveld slik at flest mulig kan ha muligheten til å møte opp og ta del i det som betyr fullt kjør for oss framover, smiler en spent men fornøyd butikksjef fire uker før åpning.

Kristian Kvalvik er daglig leder for det som blir Power Hitra, og han lover at det skal bli mye forskjellig småelektronikk som vaskemaskiner, kjøleskap, PC-er og mobiler å få tak i når dørene åpnes. På åpningsdagen og åpningsuka som også inngår i Black Friday og det de kalle Black Week vil han ha mange ekstra gode tilbud for de som møter opp.

–  Totalt får vi 450 kvadratmeter som vi disponerer, derav ca 300 kvm i selve butikken. Ikke av de aller største, men vi mener vi skal få til en fin og innholdsrik butikk som skal ha det mest solgte, men kundene kan også handle på nett og selv få henta det i vår butikk her etterpå, forteller Kristian.

Kristian vil i tillegg til å drive den nye elektrobutikken fortsatt være driver av Sport1-butikken tvers over gata.

– Her har jeg flinke folk som vil ta seg av det daglige i butikken, og så vil jeg følge opp denne i godt samarbeid med dem underveis. Sammen med de øvrige butikkene i Fillan skal vi sørge for at kundene kommer hit og får et mangfold av tilbud i kommunesenteret, sier han.

Bygget skal fylles med ulike virksomheter

Det er mye som vil skje rundt det nye bygget som holder på å ferdigstilles i Fillan lover Kristian. Først er det om å få opp elektrobutikken før jul slik at de får med seg store deler av førjulshandelen og etterpå kommer det en ny faghandel med Byggtorget i den øverste etasjen med fokus på interiør og byggvarer.

Etter hvert skal resten av førsteetasjen også fylles med nye nisjebutikker og et lite spisested. Her gjør de klart for at det skal komme både thaimat-restaurant, asia-butikk og handel med fokus på internasjonale varer.

Men først skal bygget gjøres ferdig utvendig og den første butikken skal på plass før jul. Kristian innrømmer at det blir hektiske, men spennende uker framover.

– Vi satser på å levere god service, god kvalitet og konkurransedyktige priser på det vi leverer. Så får vi håpe øyværingene er flinke til å benytte seg av tilbudet når vi åpner denne butikken og andre etter hvert her på Hitra. Nå er jeg utålmodig på å komme igang og vi gleder oss veldig til å åpne dørene om bare fire uker på Power Hitra, forteller Kristian Kvalvik mens han er en liten tur innom lokalene og ser at arbeidsfolket er i rute med å legge ut filtgulvet før helga. For neste uke skal reolene på plass og innspurten er i full gang.

Les også