Butikksjef Linn Anett Andersen inviterer alle kundene på Nærbutikken Melandsjø til familiedag for å feire prisen som beste butikk i sin region.

Kåret til beste butikk i sin region - i dag feirer de

Linn inviterer alle kundene sine til å feire seieren med familiedag

Publisert: 18. april 2019 10:17.

Del på sosiale medier:

  • 64
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Under en samling for alle kjøpmenn i gruppen nylig ble Nærbutikken på Melandsjø kåret til beste butikk i region Midt. Butikksjef Linn Anett Andersen kunne motta den gjeve prisen og prispengene på 10.000 kroner på Gardermoen. I dag inviterer hun alle kundene til en familiedag for å feire prisen. - Det er kundene som er vår sjef og som gjør at vi klarer slike resultater, sier den alltid blide dama som tusler mellom påskekyllinger og handlende kunder i påskestria. Her holder de butikken åpen alle dager i påska.

Annonser

Kunden i sentrum

På Skjærtorsdag inviterer Linn og ildsjelene på Nærbutikken Melandsjø til familiedag for liten og stor. I dag skal de feire prisen de mottok for andre år på rad sammen med kundene sine, med både kake og kaffe og mye annet gdt og aktiviteter.

– Da vi for andre år på rad har vunnet prisen Årets butikk region Midt, feirer vi prisen med kaffe og kake denne dagen, forteller Linn som har gjort klart for innrykk fra klokka 12 og et par timers tid. Vi skal grille pølser og steke sveler, koke kaffe og kakao, så det blir noe for enhver smak, sier hun.

På Melandsjø blir det aktiviteter for både voksne og barn i dag i følge butikksjefen som ikke har tatt påskeferie, for påske betyr ekstra mye folk og kunder som skal innom å gjøre sin handel. Men i dag skal det bli ekstra aktiviteter med kundene i sentrum. For ungene blir det ansiktsmaling, og kanskje blir det en å annen påskekylling å se. Det populære lykkehjulet blir tatt fram og her kan det vanke fine premier. Og ikke ei påske uten en skikkelig påskequiz, så her får alle testet sine kunnskaper. I tillegg blir det flere andre aktiviteter med alt fra eggløp til dartspill.

Nærbutikken er en av grendebutikkene på Hitra som holder åpent alle dager gjennom påska, og det er tydeligvis populært for både hyttefolk og fastboende strømmer til, både for å handle og slå av en prat med kjente som nyter gode dager på Hitra.

Fikk gjev pris på kjøpmannssamling

Det var nylig Nærbutikken-kjeden hadde samling på Gardermoen med alle kjedens kjøpmenn og butikksjefer. Nesten samtlige av de 163 butikkene i kjeden var tilstede og det var under denne samlingen Linn kunne motta en ekstra gjev pris for godt arbeid siste året. Her ble hun tildelt prisen for beste butikk i Region Midt, og dette er noe som feires i dag, sammen med kundene.

Utmerkelsen som beste butikk i regionen går til de fremste butikkene innen områdene kundetilfredshet, utvikling på fokusområdene i kjeden, årsresultat og lokalt engasjement. 

Annonser

Les også