Det var ved denne boligen i Barmfjorden knivstikkingen skjedde

Statsadvokaten tar ut tiltale

Må i retten etter flere alvorlige lovbrudd

Publisert: 1. oktober 2019 11:33.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

En litauisk mann i midten av tredveårene som er bosatt på Hitra, må møte i Fosen Tingrett med flere alvorlige tiltalepunkt mot seg. Blant annet må han stå til rette for en knivstikkingsepisode i Barmfjorden i fjor der politiet satte inn store ressurser etter at de rykket ut.

Annonser

Det er Statsadvokatene i Trøndelag som har tatt ut tiltale mot mannen med grunnlag i tre episoder. Hovedtiltalen er saken med knivstikking av en annen mann i magen og låret etter en episode i Barmfjorden i fjor sommer. Mannen ble hentet med helikopter etter å ha «rømt» unna med bil til Frøya. Politiet satte inn store ressurser for å finne den tiltalte mannen, som i løpet av dagen dette skjedde ble anholdt og satt i arresten.

Mannen som ble knivstukket prøvde å komme seg unna og kom seg til Sistranda der han ramlet ut av bilen. Han ble hentet av helikopter og sendt til sykehus etter episoden.

Les også: Leter fortsatt etter gjerningsmann

Les også: Person innbrakt til avhør i ettermiddag

Les også: Mann i tredveåra mistenkt og arrestert

Les også: Mann i tredveåra fløyet til St. Olav med kropsskader

I tillegg siktes mannen for å utøvd vold mot sin ektefelle tidligere samme år, både med å ha ristet henne og tatt kvelertak i følge tiltalen.

Det siste punktet han tiltales for er at han etter å fått besøkforbud i mars 2018, en rekke ganger har kontaktet henne via tekstmelding, e-post og telefon, til tross for at han hadde  forbud mot å kontakte henne.

Les også: Siktelsen opprettholdt, fortsetter etterforskningen

Les også: Mistanken mot den siktede etter knivstikkingen er styrket

Les også: Knivofferet utskrevet fra sykehus

Saken kommer opp i Fosen Tingrett i midten av november.

 

Annonser

Les også