Må møte i retten etter vold og skadeverk

Publisert: 27. juni 2019 13:51. Sist oppdatert: 28. juni 2019 8:51

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

En ung mann i slutten av tjueåra må møte i retten på tirsdag, tiltalt for vold og trusler, skadeverk og motsettelse av arrestasjon da han ble pågrepet etter en trusselepisode i Fillan i slutten av oktober i fjor. Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om straff og erstatning for skadeverk etter hendelsen.

Annonser

Det var i slutten av oktober i fjor at den unge mannen av utenlandsk opprinnelse ble anholdt av politiet etter at de pågrep han på stedet for skadeverk og trusler i et boligområde i Fillan.

Mannen motsatte seg arrestasjon og sparket til den ene politibetjenten flere ganger under pågripelse og kom med trusler mot de to betjentene da han ble fraktet til arresten i Trondheim samme natt.

Den tiltalte utlendingen uttalte at;

– ‘I’m going to find you and beat you’, ‘you are a fucking bitch’, I’m going to fuck your mother
in the ass’, står det i tiltalebeslutningen.

Les om saken her: Brakt til arresten etter skadeverk og vold

 

I tillegg er han tiltalt for å ha ødelagt et vindu i en naboleilighet, samt ødelagt et annet vindu med å knuse en blomsterpotte mot det. I tillegg hadde vedkommende ødelagt en utebenk  og to saueskinn hos en annen nabo.

Ved inntransporten til arresten hadde tiltalte i tillegg til trusler mot tjenestemennene, sparket i stykker lyset i cellerommet på politibilen.

Nå må han svare for alle disse tiltalepunktene i Fosen Tingrett på tirsdag. Det er i tillegg til straffeutmålingen også lagt ned påstand om erstatning og oppreisning for skadeverk hos naboer på samlet kr. 71.732.

Annonser

Les også