Lunsjkonsert med Therese Ulvan

Magisk stemning på Hitra helsetun

Publisert: 23. november 2018 12:59.

Del på sosiale medier:

  • 323
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Det ble en magisk og avslappet stemning i kantina på Hitra helsetun da Therese Ulvan fremførte alt fra salmer til viser. Litt allsang hørte selvfølgelig også med.

Sandstadværingen Therese Ulvan fremførte i dag lunsjkonsert for eldre på Hitra helsetun.

– Forskning viser at når man synger sammen så blir hjerterytmen synkronisert, så kraften av musikken vet vi ikke, forteller Therese som synes det er kjempefint å synge for de eldre på Hitra helsetun.

– Toppers!

– Dette er artig for alle sammen, smiler Mari Storvik.

Mari Storvik er godt fornøyd med lunsjkonserten

Mari er fra Ulvøya og jobber som helsefagarbeider i hjemmesykepleien. Hun er tydelig fornøyd med lunsjkonserten. I tillegg er det alltid noe som skjer på helsetunet.

– Hver uke er det alltid noe. Litt brettspill, lakking av negler, turer og litt stelling av hår, forteller hun.

 

Therese Ulvan hadde i dag en magisk lunsjkonsert i kantina på Hitra helsetun.

Synnøve Alise Skåren synes det er trivelig med lunsjkonsert.

Fornøyde beboere

Synnøve Alise Skåren (84) fra Skårøya er også fornøyd med lunsjkonserten. Hun legger ikke skjul på at det kanskje kommer noen minner i løpet av konserten. Og det tar ikke lange stunden før hun begynner å fortelle til Hitra24 hvor hun er fra, og at hun er oppkalt etter både hennes mor Signe og hennes far Albert Skåren.

– Dette er fint ja. Therese er veldig flink til å synge. Jeg synger ikke så mye med da, jeg sitter mest og hører på, ler Synnøve.

 

 

– En spesiell ro i lokalene

– Dette må vi få til flere ganger, sier Rigmor Kristoffersen i Livsglede for eldre.

Rigmor Kristoffersen i Livsglede for eldre forteller at dette er første gangen de prøver lunsjkonsert, men definitivt ikke den siste.

– Det er tydelig god stemning. Therese er dyktig, og man merker at det er en en spesiell ro i lokalene. Dette må vi få til flere ganger! I tillegg er det jo koselig med unge Hitterværinger som kommer hjem igjen og holder konsert, smiler en fornøyd Rigmor.

– Snillhet er undervurdert

Therese holdte også i dag konsertforedraget «Snillhet er undervurdert» for elever på videregående. Dette var i forbindelse med «MOT til å glede»-dagen, som handler om å skape og spre glede.

Les også