- Kjempegøy med sirkus

Markus vil bli sirkusartist når han blir stor

Publisert: 17. august 2018 12:07.

Del på sosiale medier:

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Torsdag tok Cirkus Agora turen til Fillan og serverte et show til publikums store begeistring. Forestillingen var både variert, spennende og imponerende. Se vår store bildereportasje fra torsdagens forestilling.

Markus Kaasbøll (9), Nelly Kaasbøll (9), Ida Sletta Krangnes (9) og Martine Åkre Sletta (6) var svært fornøyde med Cirkus Agora sin forestilling. Her sammen med cirkusdirektør Jan Ketil utanfor teltet etter showet. Ida, Martine og Nelly likte spesielt hundene, mens Markus syntes sjongløren var det beste på programmet.

Artige og veldresserte hunder

De lekne hundene Leon, Sky, Sammy, Blue og Zorro var en populær del av forestillingen. Peter spilte postbud med hans hundeassistenter. Uansett hva Peter prøvde å gjøre ble han avbrutt av de lekne hundene.

Martin (5) og Hilda Hermanstad (7) tok med seg sin far John Kristian på cirkusshowet og alle var svært fornøyde med showet.

Bianca Renz rocket rundt seg med flere ringer enn det folk flest klarer.

– Det beste var trampolinen. Vi har også en trampoline hjemme og her tør jeg å hoppe kjempehøyt, forteller Martin som ikke legger skjul på at han vil bli sirkusartist når han blir stor.

– Rockeringene var det artigste, forteller Hilda som i likhet med lillebror vil bli cirkusartist. De har selv ikke rockeringer, men når far John Kristian spør om de skal kjøpe rockeringer jubler begge av jubel.

 

Spenstige vendinger i lysekronen

Miss Sandra tok pusten av de fleste publikum da hun svevet i en lysekrone høyt oppe.

200 forestillinger i året

Jan Ketil forteller at i år har de hele 200 forestillinger, fordelt på de seks varmeste månedene. De andre seks månedene er det mye fri innrømmer Jan Ketil. Han forteller videre at er det er mye øving som skal til.

– Vi øver hver dag og hver gang før forestilling. Vår temposjonglør Tony øver flere timer hver dag.

Se vårt bildegalleri fra torsdagens forestilling her.

Les også