UKM-koordinator Carina Tønder Tøften gleder seg vilt til dagens scenmønstring av kreativ ungdom fra Hitra og Frøya.

Felles kulurmønstring for ungdommen på Hitra og Frøya

Nå er det like før UKM braker løs med sitt show

Publisert: 9. februar 2019 11:08.

Del på sosiale medier:

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Ei jente på ni år skal fremføre stand-up og en gutt på ti år skal spille kontrabass. Det er noe av det du vil se på scenen når UKM 2019 går av stabelen på lørdag. Showet som er satt sammen som en forestilling består av innslag fra alle de påmeldte deltakerne. Carina Tønder Tøften ser frem til ungdommens dag i kulturhuset på Frøya som starter i dag klokka 13.

Annonser

UKM (Ung kultur møtes) er i gang på Frøya og Hitra. Onsdag kveld åpnet kunstutstillingen på Hitra. På lørdag er det klart for det store sceneshowet på Frøya. Det ser UKM-koordinator Carina Tønder Tøften frem til:

– I år blir det ett stort show med alle deltakerne. Vi har satt sammen alt til et arrangement som varer i litt over én time. Det kommer til å bli veldig bra, sier Carina Tønder Tøften.

– Vi får blant annet stand-up med en niåring, kontrabass, mye fin dans, sangfremførelser og besøk av et dyktig band fra Dyrøya, sier hun.

Hun tror det kommer til å bli en kjempefin dag i kulturhuset denne lørdagen og anbefaler publikum å møte opp i rett tid. For publikum begynner lørdagens arrangement klokken tolv. Det vil bli kafé i kantina og god underholdning på scenen.

– Jeg vil anbefale å komme tidlig. Vi har kun ett show i år og de som kommer først får de beste plassene, sier Tønder Tøften.

For deltakerne og apparatet rundt starter dagen langt tidligere. De har også et program med aktiviteter og mye moro gjennom hele dagen.

– UKM er et arrangement der ungdom skal kunne møte likesinnede og få en kjempeerfaring de kan ta med seg videre. Det er en flott øvingsarena og en fin plass å dele det man holder på med, sier Carina.

– Det er selvsagt ekstra spennende å stå på scenen foran et publikum og et fagpanel, sier hun.

Til slutt vil det bli diplomutdeling og kunngjøring av hvem som skal representere Hitra og Frøya på fylkesmønstringa.

Annonser

Les også