Etter at de kjøpte butikken av Oleksandr Ivaniuta som drev butikken tidligere, måtte de etter ei stund flytte ut av Bakeribygget da dette skulle totalrenoveres, og de fikk da leie lokaler i kjelleren på Fillan grendehus. I følge dem har det vært mindre besøk enn tidligere, noe som skyldes at kundene må kjøre en omvei for å finne frem. Å komme tilbake i Fillan sentrum har vært et ønske lenge, og når de nå fikk leie på Hitratorget har de stor tro på økt besøk og aktivitet.

– Det er veldig bra å komme hit, her har vi fått plass og inngang like ved den ene hovedinngangen, og folk som går inn og ut av Hitatorget til de andre butikkene, oppdager oss nå lettere og vi ser mange nye som har kommet innom allerede første uke, forteller Conie som er å finne i butikken daglig.

– Det er mange utenlandske kunder spesielt som benytter seg av tilbudet, og vi prøver å ta inn det folk etterspør, forteller Finn Arne. Vi har varer fra Fillipinene, Japan, Thailand,  Korea, Russland, Ukraina, Polen og Indonesia, ja og kanskje enda flere sier han. I november og desember var det bra omsetning før jul, og det har det faktisk vært de to første månedene etter jul også. Så nå håper vi bare den nye beliggenheten skal gjøre det slik at enda flere enn våre faste kunder stikker innom, smiler ekteparet Tannvik.

Det er mange utenlandske arbeidere og innvandrere som bruker butikken, men stadig flere innfødte nordmenn og hitterværinger har oppdaget at det er her de kan finne spennende råvarer forteller de to.

Den første uka har det vært hektisk med å få alt på plass, og like før helga kom det flere paller med nye varer som skal fylles i hyller og frysedisker.