Natalja og Mustafa åpnet det nye spisestedet Natali like før jul Nå har de søkt om skjenkebevilling for spisestedet

Håper alt skal være i orden før påske

Natali Pizzeria og restaurant kan snart skjenke sterkere drikke

Publisert: 8. februar 2019 18:16. Sist oppdatert: 11. februar 2019 14:10

Del på sosiale medier:

  • 74
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Mustafa Mollaketoglu og Natalja Gronolska åpnet sitt andre spisested på Hitra i desember. Nå har de gjennom selskapet Elif AS søkt om skjenkebevilling for pizzerian og restauranten Natali på Hitratorget. Saken kommer først til behandling i helse- og omsorgskomiteen over helga som innstiller på at de skal få alle rettigheter.
- Det er utrolig mange som har spurt etter et glass øl, eller litt vin til maten siden vi startet opp. Nå gleder vi oss over at dette snart skal komme på plass, forteller Natalja som er daglig leder.

Annonser

Håper å få alle formaliteter på plass før påske

Søknaden om lov til å skjenke alkohol ble sendt til kommunen så fort de kunne etter åpning. Nå kommer saken opp i de kommunale utvalgene som skal godkjenne og gi tillatelsen. Kommunens administrasjon innstiller på at de skal få alle rettigheter som omsøkt og at dette innvilges ut nåværende skjenkeperiode som varer fram til sommeren 2020. Da må alle innehavere på Hitra få sine saker vurdert på nytt for en ny fireårsperiode etter at det nye kommunestyret er valgt.

– Vi har forstått det slik at dette skal godkjennes i kommunestyret først og de skal vel ha et møte i mars som vi håper vår sak blir med på forteller en svært glad Natalja når hun har fått beskjed om at saken endelig kommer til behandling.

Straks den er godkjent i kommunestyret og tillatelsen gitt har de lov å skjenke drikke med alkohol.

Tatt veldig godt i mot

Siden de startet opp like før jul har de hatt veldig mange spisegjester innom forteller Natalja og Mustafa. Natalja står for serveringen og møter daglig gjestene, mens Mustafa er mesteren på kjøkkenet og sørger for hjemmebakt pizza og et stort antall retter som serveres hver dag.

– Det er veldig mange som kommer innom oss og spiser utover ettermiddagen og vi har fått mye skryt for maten, at den er både god og store porsjoner forteller Natalja. I helgene har det vært veldig folksomt, og i tillegg har vi mange som bestiller pizza og tar med hjem eller på jobb. Så det har vært hektiske jobbdager innrømmer begge de to innehaverne-

Nå gleder de seg over å utvide med både øl og vin, noe som mange gjester har etterspurt i følge dem selv. Etter hvert skal det også gå an å sitte ute å nyte en kald leskende drikke, og de håper på varme og gode sommerdager. Nå skal de sørge for både mette og utørste hitterværinger framover.

Annonser

Les også