Slik så det ut da hytteeierne kom til hytta fredag. Båtmotoren var fjernet fra båten de har. Foto: Privat

Flere varsler om stjålne motorer i helga

Nok et båtmotortyveri oppdaget

Publisert: 16. februar 2020 23:39.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hitra 24 kunne tidligere søndag varsle om båtmotortyveri på Røssviknesset campingplass på Sundlandet, i det som er en del av Hitra kommune fra nyttår. Her var minst seks båtmotorer på 40-50 hk demontert og stjålet fra båter ved campingplassen.
- Det har også vært tyveri av en båtmotor på 50 hk på hytta til mine foreldre, forteller Hege Strøm som forteller at dette ble oppdaget fredag.

Annonser

Med jevne mellomrom kommer det meldinger om det mange tror er tyveribander som reiser rundt og stjeler lettsolgte båtmotorer. For noen måneder siden ble hele ni motorer stjålet fra Kvernø Boat sitt anlegg på Sandstad, og lørdag ble politiet varslet om at det var stjålet minst seks utenbordsmotorer fra båter som lå ved Røssviknesset Camping like ved Perviktunnelen. Politiet har vært der og gjort undersøkelser.

Etter at Hitra24 fortalte om saken har vi fått inn tips om at det også har forsvunnet motorer fra Hitra. Hege Strøm forteller at når foreldrene hennes kom til hytta i Laksåvika på fredag fant de båten sin uten motor. Her var det en Yamaha 50 hk som var stjålet. Det er samme merke som motorene på Sundlandet.

– Båten sto på land og min far var på hytta og gjorde klar båten for utsett for tre helger siden. Så det har nok skjedd i løpet av de tre siste ukene. Politiet på Hitra ble varslet på fredag og saken blir anmeldt på Heimdal politistasjon på mandag. Dette som avtalt med politiet på Hitra, forteller Hege Strøm til Hitra 24 søndag kveld.

Selv synes hun det er trasig med så mye båtmotortyveri som det har vært i det siste

Slik sett kan det sikkert være lurt å sjekke båter og motorer for de som har de stående ute eller har dem liggende på sjøen. Ring politiet om tips hvis dere oppdager noe, og send oss gjerne tips på tips@hitra24.no om du vet noe om saken eller flere stjålne motorer.

 

 

Annonser

Les også