Nytilsatt daglig leder Ove Haugen i Dalpro har sagt opp stillingen sin etter bare fire måneder i sjefsstolen.

Tre ledere på kort tid

Nytt lederskifte i Dalpro etter fem måneder

Publisert: 30. november 2018 12:39.

Del på sosiale medier:

  • 12
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Nytilsatte Ove Haugen overtok lederjobben i Vekstbedriften Dalpro 1. august i år etter Edvard Ulvan som sa takk for seg etter flere år og gikk over i pensjonistenes rekker.
- Nå har jeg fått beskjed om at Ove Haugen sagt opp stillingen sin med virkning fra 1. januar orienterte ordføreren formannskapet om i siste møte. Han har valgt å følge sin kone som har fått en spennende stilling på Svalbard sa ordføreren.

Annonser

Styreleder Roger Antonsen i Dalpro hadde orientert ordføreren om lederskiftet som var dukket opp.

– Tidligere har kona til Ove fulgt med han når han har hatt jobbytter og gitt han muligheten, og denne gangen fikk kona Katrin et spennende jobbtilbud på Svalbard i forbindelse med gruvedriften til Store Norske Spitsbergen Kullkompani som de ikke kunne si nei til, orienterte ordfører Haugen formannskapets medlemmer.

Styreleder Roger Antonsen forsikrer i en pressemelding at det går helt greit og at selskapet allerede har en ny leder på plass til 1. januar.

Den nye daglige lederen Ole-Morten Sørvig tiltrer fra 1. januar 2019

– I og med at det kun er fire måned siden Ove Haugen tiltrådde stillingen har styret valgt å henvende seg til Ole-Morten Søvig som var innstilt som nr to.

Den nye daglige lederen Ole-Morten Sørvig er fra Helgeland, men bor i dag på Hamarvika. Av bakgrunn er han utdannet ergoterapeut og med mastergrad i psykisk helsevern. Fram til i dag har han vært ansatt som jobbveileder på Dalpro.

– Ole-Morten har takket ja til stillingen som DalPros ny leder og vil tiltre 1. januar 2019. Styret føler seg trygge på at dette er en meget god løsning for virksomheten og ønsker Ole Morten lykke til i stillingen, skriver styreleder Roger Antonsen i en melding fredag.

Ove Haugen overtok stillingen som daglig leder i september og rakk akkurat å være med på jubileumsfesten for 30-årsjubileet for Dalpro. På jubileumsfesten på Dolmsundet takket Ove Haugen fire ansatte for lang og tro tjeneste og sa det nok ville bli vanskelig å få en slik medalje selv.

Det blir nå det tredje lederskifte i Dalpro på fire måneder. Edvard Ulvan satt som daglig leder fram til september da Ove Haugen (tv) overtok. Nå blir det nok enn gang en ny leder fra 1. januar etter at Ove Haugen har sagt opp stillingen sin for å følge kona til Svalbard.

– Jeg er nok bare en jypling i forhold til disse medarbeiderne kommenterte nyansatt daglig leder Ove Haugen, han har bare noen måneders fartstid ved bedriften og må nok ha mange flere år på baken før han kan motta samme hedersbevisning, skrev vi etter banketten.

Nå ble det med de fem månedene. Ove Haugen overtok lederstillingen etter Edvard Ulvan som gikk av med pensjon i høst.

 

Annonser

Les også