Øivind Heidenreich-Riis byr på en skikkelig rockekonge på Hopsjøbrygga i pinsehelga.

Stephen Ackles på brygga i en todagers fest

Øivind byr på rockelegende på Hopsjøbrygga i pinsehelga

Publisert: 3. juni 2019 11:07.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Øivind Heidenreich-Riis gleder seg til ei Hopsjøhelg fylt med musikk og underholdning med fart i. I pinsehelga kommer rockekongen Stephen Ackles og drar i gang danserytmene både fredag og lørdag kveld. Øivind lover god gammeldags Hopsjøstemning.
- Dette blir liv, og Stephen gleder seg til å besøke Hitra igjen. Og det bruker å bli liv når han drar i gang showet sitt, sier arrangøren på den tradisjonsrike brygga når rocke-legenden kommer på besøk i pinsehelga.

Annonser

– Stephen har vært på Hitra tidligere også og da har han skapt en skikkelig rockefot. Han er jo kjent som en av norges beste entertainere som vet å skape stemning. Til pinsehelga kommer Stephen med sitt piano, og sammen med seg har han sin faste gitarist Dagfinn Hovind og det blir alt i fra ballader til rock’n roll, forteller Øivind Heidenreich-Riis, ved Hopsjøbrygga.

På fredag får vi også besøk av Byneset-koret «Songlaget Våren», som går på scenen og skal underholde før Ackles tar over med rockefoten på fredagskvelden.

– Sist han var på Hitra var i 2013 og nå får vi han tilbake på Hopsjøbrygga. Få artister i Norge kan måle seg med den musikaliteten og energien som Mr. Ackles får frem på scenen, mener Øivind som har møtt Stephen mange ganger. Hans musikalske register inkluderer stilarter som country, gospel, blues og rock ́n roll, så her blir det en variert kveld som burde passe for mange. Jeg håper mange tar turen til Hopsjø i helga, sier en smilende Øivind som har ansvaret for bookingen.

Stephen har delt scene med en mengde musikklegender som; Johnny Cash, Carl Perkins, Waylon Jennings, Jerry Lee Lewis, Kris Kristoffersen og Tom Jones, så vi får sikkert høre noe fra deres sanger også.

– Det går mot sommer og vi begynner underholdningsprogrammet med Stephen Ackles denne helga, og så blir det flere spennende konserter og fester utover sommeren. Da blir det skikkelig liv her på Hopsjøbrygga, etter at den har ligget i dvale i vinter, lover Øivind.

Annonser

Les også