Over 70 møtte opp med lysfeiring for lokalbutikken

Publisert: 16. desember 2019 14:26.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Joker-butikken på Dolmøya betyr mye for folket som hører til i området. De ansatte setter stadig litt ekstra spiss på hverdagen for sine kunder og på lørdag inviterte de kunder og naboer til en utendørs hyggekveld med fyr på bålpanna, servering av gløgg og julekaffe og julegrøt og sannelig dukket nissen opp også med en overraskelse til de aller minste.

Annonser

Gjennom mange år har det vært tradisjon for at de aller minste tok turen innom nærbutikken sin på Dolmøya når Luciadagen skulle feires. Tidligere lå barnehagen i nærheten og da dukket alle ungene opp med lys og sang. Nå er det Joker-butikken som arrangerer en sammenkomst i lørdag dukket ungene i bygda opp med lys og lussekatter og spredte det glade budskap til de mange frammøtte.

– Vi setter utrolig pris på kundene våre og synes det var ekstra artig å arrangere en sammenkomst etter åpningstid, der vi serverer grøt og drikke for både liten og stor, forteller butikksjef Annik Mari Kvernø.

Det kom nesten flere enn de hadde forventet og selv om det ikke var sikkert alle fikk smake på nissegrøten var det god stemning utenfor butikken der de alle sammen lyste opp i førjulstida.

– Ekstra stas var det jo når butikknissen dukket opp med godteposer til barna, forteller Kvernø.

Satser stort på fyrverkeri

Som en av fire fyrverkeriforhandlere i øyregionen satser også Joker Dolmøy stort på dette. Utsalget for dette har de ved næringsarealet ved nedkjøringen til Frøyatunnelen, og her starter de opp med fyrverkerisalg i mellomjula med det de kaller for det største utvalget i øyregionen.

 

 

 

Annonser

Les også